hello-baby-barbie-margot-robbie-is-zwanger-van-haar-eerste-kind-305085
©Samir Hussein/WireImage

Actrice Margot Robbie en filmproducent Tom Ackerly verwachten hun eerste kindje. Dat meldden verschillende bronnen aan People, werd bevestigd, en haalde vervolgens natuurlijk alle krantenkoppen. Ook op sociale media wordt veelvuldig gesproken over ‘baby Barbie.’

Margot Robbie zwanger van haar eerste kind

Margot Robbie en Tom Ackerley ontmoetten elkaar in 2013 op de set van de film Suite Française. Hun relatie stond toen zo veel mogelijk buiten de schijnwerpers, tot het stel in 2016 in het huwelijksbootje stapte. Ze trouwden in Australië, het geboorteland van Margot Robbie.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dat buiten de schijnwerpers staan is definitief passé; het zwangerschapsnieuws gaat inmiddels als een lopend vuurtje. Dat begon op de redactie van People en Daily Mail, met een paar foto’s. Margot Robbie en Tom Ackerly zijn namelijk gespot aan het Comomeer in Italië, waarbij de babybuik van Robbie duidelijk te zien is. Daarnaast kwamen de foto’s met context. ‘Margot en Tom zijn in de wolken. Ze kijken er enorm naar uit om ouders te worden en kunnen niet wachten op dit nieuwe hoofdstuk in hun leven,’ aldus de insider aan People.

Dat Margot Robbie zwanger is, is overigens niet het enige blijde nieuws rondom Margot Robbie. Ook rondom haar carrière komt steeds groot nieuws naar buiten. Eerder dit jaar werd bekend dat ze een film over het bordspel Monopoly produceert, evenals een film in het kader van The Sims. Daarin werken Ackerly en Robbie trouwens veel samen. Ackerly is medeoprichter van hun bedrijf LuckyChap Entertainment, en zodoende pakken ze vaak samen projecten en films op.