nicole-kidman-naomi-watts-en-maya-rudolph-nemen-hun-dochters-mee-naar-de-balenciaga-coutureshow-303928
©Getty Images

‘Neem je kind mee naar je werkdag’ is een ding, maar Nicole Kidman, Naomi Watts en Maya Rudolph doen aan ‘neem je kind mee naar coutureweek‘. De drie actrices gingen naar de Balenciaga herfst/winter 2024-coutureshow in Parijs, mét hun kroost.

Celebs en hun dochters bij de Balenciaga herfst/winter 2024-coutureshow

Nicole Kidmans plus one was haar 15-jarige dochter Sunday Rose Kidman-Urban. Met hun asblonde haar, strakke zwarte ensembles en vierkante zwarte zonnebrillen zagen moeder en dochter er bijna hetzelfde uit. (Al koos Nicole voor een glinsterende jurk met korte mouwen, terwijl Sunday Rose de Parijse hitte in een fluwelen mini-jurk met lange mouwen trotseerde.)

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Sunday Rose Kidman-Urban, de dochter van Nicole Kidman
©Getty Images
Sunday Rose Kidman-Urban, de dochter van Nicole Kidman.

Terwijl de Kidmans kozen voor een meer matchy-matchy kijk op familiestijl, gingen Naomi Watts en de 15-jarige Kai Schreiber voor contrastrijke looks. Watts liet haar innerlijke Swan zien in een wit rokpak met scherpe, zwaartekracht tartende schouders, die ze accentueerde met witte handschoenen, druppelvormige pareloorbellen, een zwarte zonnebril en zwarte pumps met een puntige teen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Haar dochter ging voor zwart en droeg een kanten longsleeve met V-hals over een zwarte beha met een zwarte midirok. Hoewel de twee dus niet voor een matching modemoment gingen, droeg Kai ook bungelende oorbellen, een donkere zonnebril en schoenen met puntige tenen, net als haar moeder.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Naomi Watts en haar dochter Kai Schreiber bij Balenciaga couture herfst/winter 2024
©Getty Images
Naomi Watts en haar dochter Kai Schreiber.

Maya Rudolph en haar 18-jarige dochter Pearl Anderson maakten de reeks dynamische duo’s compleet. De komiek ging voor kleurrijk in een meerkleurige blauwe zijden midi-jurk met uitlopende mouwen, die ze versierde met fonkelende oorbellen. Pearl koos daarentegen voor een klassieker van Balenciaga: een zwarte maxi-jurk met lange mouwen. Ondanks de tegenovergestelde outfits leek Pearl sprekend op haar moeder.

Door Nicole Kidman, Naomi Watts en Maya Rudolph, die trots met hun kroost paraderen tijdens de Balenciaga herfst/winter 2024-coutoureshow, zouden we willen dat elke modeshow een familieaangelegenheid was.

Maya Rudolph en haar dochter Pearl Anderson bij Balenciaga couture herfst/winter 2024
©Balenciaga
Maya Rudolph en haar dochter Pearl Anderson.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.