katy-perry-tilt-naked-dressing-naar-een-heel-nieuw-niveau-bij-de-balenciaga-coutureshow-303852
©Getty Images

Het afgelopen jaar was de naked dress helemaal in bij beroemdheden. Dat wil zeggen: jurken die gemaakt zijn van doorschijnende tule of gaas, waardoor het lichaam eronder zichtbaar is. Het was onverwacht om sterren te zien die alles bloot willen geven (nou ja, bijna alles dan) op de rode loper voor honderden paparazzi. Maar laat het maar aan Katy Perry over om naked dressing naar een heel nieuw niveau te tillen tijdens de coutureweek in Parijs. Bij de Balenciaga-show droeg de zangeres een opvallende, nietsverhullende look – en wel op een heel andere manier dan we tot nu toe gewend gewend zijn van naked dressing.

Katy Perry gaat voor ‘naked dressing’ bij Balenciaga

De Balenciaga-coutureshow is altijd een groots event, waar veel beroemdheden front row verschijnen in bijzondere Balenciaga-outfits. Deze keer was ook Katy Perry aanwezig. Ze wist met haar outfit alle ogen op zich te richten. De zangeres verscheen in een zwarte, vloerlange jas van het label, en zwarte, gescheurde strakke laarzen die gemaakt leken te zijn van een kapotte panty. Wat de zangeres onder haar jas droeg? Niks. Door de jas half open te dragen, creëerde de zangeres een diepe decolleté – een stylingtruc die een ingetogen look direct risqué maakt. Nu horen we je denken: dit is toch geen draagbare look? Maar dit is juist waar couture voor bedoeld is. Coutureshows zijn een plek voor iedereen – en vooral voor beroemdheden – om fantasiemode te dragen; looks die allesbehalve normaal zijn.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Perry werd deze week overigens al eerder gespot in bijzondere ontwerpen in de Franse hoofdstad. Zo werd ze gezien in een rode custom Balenciaga-look met een meterslange sleep, die de songtekst van haar nieuwe single Woman’s World bevat. Hoewel dit al opvallend was, is haar tweede Balenciaga-look toch wel haar wildste outfit tot nu toe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.