katy-perrys-jurk-met-een-eindeloze-sleep-geeft-fans-een-voorproefje-van-haar-nieuwe-muziek-303615
©Getty Images

Katy Perry’s aankomende zesde album en haar nieuwe single Woman’s World is het enige waar het internet op dit moment over kan praten. (Eerder deze maand deelde de popster dat haar nieuwe nummer op 11 juli uitkomt; een teaser van het nummer, die Perry deelde op Instagram, ging viral.) De meningen over het nummer zijn nu al verdeeld: sommige fans beweren dat de ster met het nummer “popmuziek gaat redden”, terwijl anderen vinden dat het nummer doet denken aan een liedje dat je zou horen in een reclame voor een mainstream winkelketen. Terwijl de wereld wacht op de release, bezocht de zangeres een bezoekje aan Parijs voor Vogue World en de coutureshows. Dinsdag verscheen Katy Perry in haar opvallendste look tot nu toe: een rode jurk met een oneindige sleep, met daarop haar eigen songtekst.

Katy Perry draagt sleep met songtekst

Noem het een fashion-forward promo: Perry stapte de deur uit in een rode, one-shoulderjurk van Balenciaga, bedrukt met de songtekst van Woman’s World – een aangepaste versie van een jurk uit de pre-fall 2024-collectie van het modehuis. Perry’s jurk heeft een enorme sleep van meer dan 100 meter die maar bleef doorgaan (en doorgaan en doorgaan). Hoewel het moeilijk is om te lezen wat er precies op de sleep staat, konden we de sleutelwoorden ‘celebrate‘, ‘lucky‘ en ‘uh huh‘ ontdekken. Zo kregen de fans die achter haar stonden, terwijl Perry de trappen naar haar hotel opliep, een sneakpeek van de gloednieuwe lyrics.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Perry doet altijd haar eigen ding. Daar is dit onverwachte modemoment weer een voorbeeld van. Sommige popsterren gaan naar talkshows of brengen TikToks uit om buzz rond een nieuw nummer op te bouwen, maar Perry doet dat liever op een eindeloze sleep.

Katy Perry draagt Balenciaga-jurk met gigantische sleep
©Getty Images
Katy Perry draagt Balenciaga-jurk met gigantische sleep
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.