reese-witherspoon-en-dochter-ava-dragen-dezelfde-chique-strapless-outfits-262731
©Billy Bennight/AdMedia/Sipa USA

Goede smaak is genetisch bepaald, zo blijkt. Tenminste in het geval van Reese Witherspoon en haar 23-jarige dochter Ava Phillippe. Het duo woonde samen een Oceana-evenement bij, waar ze kozen voor chique, matchende strapless looks.

Reese Witherspoon en dochter Ava Phillippe

Witherspoon droeg een lichtgroene mini-jurk met ruches en Phillippe een witte jumpsuit met wijde pijpen. Met hun gelijke Californisch-blonde haar zag het paar eruit als een ware tweeling. Het is niet de eerste keer dat Witherspoon en Phillippe synchroon gekleed gaan. Bij hun meest recente publieke optreden, de première van Sing 2 in Los Angeles in 2021, droegen ze allebei een mini-jurk met bijpassende kanten borduursels. De gelijkenis is griezelig!

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Witherspoon en Phillippe zijn niet het enige beroemde moeder-dochter duo met dezelfde garderobe. Andere beroemdheden zoals Kaia Gerber en Cindy Crawford, Lily-Rose Depp en Vanessa Paradis en Gwyneth Paltrow en Apple Martin hebben ook allemaal complementaire ensembles gedragen. Apple stond zelfs model voor Gwyneths Oscars-jurk op Instagram. En Valentina Paloma Pinault droeg een jurk van haar moeder Salma Hayek naar de Oscars. Een goede stijl kan dus genetisch bepaald zijn.

Swipe hieronder door de Instagram-carrousel van Reese voor de twinning foto met haar dochter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)