rihanna-prijkt-met-gezin-op-cover-britse-vogue-gefotografeerd-door-nederlands-fotografenduo-242771
©ANP

Na de grote onthulling van haar tweede zwangerschap tijdens de Super Bowl halftime-show zondagavond, weet Rihanna – in dezelfde week – de wereld opnieuw te verrassen: de superster prijkt samen met haar gezin op de cover van de Britse Vogue. Naast een uitgebreid interview met de zangeres en new mom in het blad, zien we het zoontje van Rihanna en A$AP Rocky voor het eerst in een shoot geschoten door Nederlands fotografenduo Inez & Vinoodh.

Rihanna met gezin op cover Britse Vogue

Afgelopen zondag trad Rihanna op tijdens de jaarlijkse Super Bowl – haar eerste optreden in zeven jaar. Ze maakte er een onvergetelijk moment van, mede door de onverwachte aankondiging van haar tweede zwangerschap. En dat terwijl ze de wereld nog niet kennis had laten maken met haar first born. Tot nu.

Om dit nieuwe hoofdstuk – het ouderschap – in te luiden, wilde het stel iets speciaals doen, schrijft Edward Enninful, hoofdredacteur van de Britse Vogue. “Dus daarom reisde ik samen met Nederlandse fotografen Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin af naar Malibu, om de allereerste portretten van het nieuwe gezin te schieten. Ik ben zo trots om jullie de definitie van een modern family voor te kunnen stellen.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Rihanna over het moederschap

De Britse Vogue heeft met het maartnummer niet één, maar twee primeurs te pakken: de superster toont niet alleen voor het eerst haar zoontje, maar geeft ook voor het eerst een diepte-interview sinds ze moeder is geworden. Zo vertelt ze dat de bevalling “prachtig” was, en dat het moederschap “fantastisch” is. “Het moederschap is alles. Je herinnert je het leven daarvoor echt niet meer. Je probeert het je te herinneren – en er zijn natuurlijk foto’s van mijn leven vroeger – maar het gevoel, de verlangens, de dingen waar je van geniet, alles, je identificeert je er gewoon niet meer mee. Omdat het er niet toe doet.”

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Ook blikt ze in het interview terug op haar geprezen zwangerschapsstijl. “Mezelf kleden tijdens mijn zwangerschap was een piece of cake.” Een goede postpartum-outfit creëren, daarentegen? Veel moeilijker, stelt de zangeres. “What the f**k do you do? In de week dat ik thuiskwam uit het ziekenhuis droeg ik niets anders dan truien en hoodies. Maar de weken daarna? Je weet echt niet wat je aan moet trekken. Alles is te klein of te groot.”

Nieuwe muziek

Giles Hattersley, de Vogue-redacteur die Rihanna voor het maartnummer interviewt, gaat tijdens het lange gesprek de vraag der vragen niet uit de weg. Zo willen we stiekem allemaal weten: heeft ze ook nog plannen voor nieuwe muziek? De zangeres gaat goed voor de vraag zitten, zo beschrijft Hattersley “Ik realiseerde me dat als ik blijf wachten tot het goed en perfect voelt, het misschien eeuwig blijft duren en dat wil ik niet”, vertelt Rihanna. “Ik wil spelen. En met spelen bedoel ik dat ik ideeën in mijn hoofd heb, maar ze nog niet hardop kan zeggen.” Wel kan ze één ding verklappen: “Ik wil dat het dit jaar gaat gebeuren.”

Wat Rihanna op het moment van het interview nog niet weet, zo bevestigt ze later aan de Britse Vogue, is dat ze opnieuw zwanger is. “Hoe gek dat allebei mijn baby’s op deze foto staan, maar ik geen idee had”, schrijft ze op Instagram bij een van de foto’s uit de shoot. Betekent dat dan dat die nieuwe muziek er dit jaar tóch niet gaat komen? Bij Rihanna weten we het nooit, zagen we wel tijdens de Super Bowl.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Het hele interview van de Britse Vogue met Rihanna lees je hier.