shay-mitchell-poseert-voor-het-eerst-met-pasgeboren-dochter-tijdens-fotoshoot-227775
©Rob Latour/Shutterstock via ANP

Nadat Shay Mitchell eerder dit jaar beviel van haar tweede dochter, deelt de actrice nu een foto van hun allereerste moeder-dochtershoot op Instagram. En die is zoet en chic tegelijk.

Shay Mitchell op de foto met dochter

Op de foto houdt Shay haar dochter vast terwijl ze poseert in een crèmekleurige teddy-coat. Shay schreef bij de foto ‘Rome’s eerste shoot’ met een emoji van een rood hart. Zij en haar partner Matte Babel vernoemden hun tweede kindje naar de oma van Mitchell, Romaine, die in januari overleed. Vlak na haar bevalling deelde de actrice op Instagram: ‘Ik weet zeker dat ze tijd samen hebben doorgebracht en dat brengt me vrede en vreugde.’

Samenwerking met Elsa Hosk 

De fotoshoot van Shay en haar dochter is niet zomaar – al levert het een schattig kiekje op voor het familiefotoalbum. Mitchell wist namelijk model Elsa Hosk te strikken voor een samenwerking met haar reis- en lifestylemerk Béis. Met de collab wilden de twee moeders naar eigen zeggen stijlvolle producten maken die ontworpen zijn met ouders in gedachten, maar die er niet per se uitzien als baby- of luiertassen.

Hosk beviel vorig jaar van haar dochter Tuulikki Joan. Over de zoektocht naar een geschikte luiertas vertelt ze: ‘Ik kon er geen vinden die niet babytas schreeuwde, dus gebruikte ik mooie draagtassen in prints en kleuren die ik bij mijn persoonlijke stijl vond passen. Maar dit was natuurlijk een gedoe, omdat ze niet de functies van een echte luiertas hadden.’ En dus creëerden Shay en Elsa ‘m zelf. Resultaat: de lijn bevat grote, praktische tassen en clutches van zachte materialen en met geometrische prints.

Ook Tuulikki maakt een verschijning in de fotoshoot, net als de oudste dochter van Shay Mitchell: de 2-jarige Atlas Noa. Bekijk de lieve foto’s hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell)