kroon-of-beanie-bekijk-de-nieuwe-aflevering-van-vogues-the-game-met-covermodel-corey-mylchreest-254986
©Netflix

Wonen in Buckingham Palace of een penthouse in Londen? In een nieuwe aflevering van Vogue’s The Game leggen we Queen Charlotte-ster Corey Mylchreest een aantal onmogelijke keuzes voor.

Vogue juni 2023

Deze week lanceerde Vogue Nederland het gloednieuwe juninummer met op de cover niemand minder dan acteurs India Amarteifio en Corey Mylchreest. De sterren schitteren in de nieuwe hitserie Queen Charlotte: A Bridgerton Story en werden voor de Vogue-cover speciaal gekleed door negen verschillende Nederlandse ontwerpers. “Een ware militaire operatie”, aldus hoofdredacteur Yeliz Çiçek. De twee hoofdrolspelers werden namelijk in één (korte) dag in alle Amsterdamse ateliers én de tuinen van het Rijksmuseum vastgelegd.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Bovendien was dit de eerste grote modeshoot plus interview ooit van India Amerteifio en Corey Mylchreest. India: “Dat ik dit straks echt in mijn handen heb… Ik ben opgegroeid met America’s Next Top Model waarin de winnaar een spread in Vogue krijgt. Als klein meisje droomde ik al: ik wil in Vogue. En nu gebeurt het!”

‘The Game’ met Corey Mylchreest

Benieuwd naar de twee geweldige acteurs? We trokken Corey, die King George III speelt, tijdens de shoot aan z’n (couture)mouw om hem een aantal lastige dilemma’s voor te leggen. Want zit Corey liever een avondje op de bank te netflixen of is hij meer van de boekenclubs?