bekijk-de-nieuwe-aflevering-van-vogues-the-game-met-covermodel-corey-mylchreest-254986
©Netflix

In mei lanceerde Vogue Nederland het gloednieuwe juninummer met op de cover niemand minder dan acteurs India Amarteifio en Corey Mylchreest. Uiteraard strikten we de acteurs ook voor een nieuwe aflevering van The Game. Wat kiest Corey Mylchreest als hij moet kiezen tussen een kroon en een beanie? En zit hij liever op de bank te netflixen, of is hij meer van de boekenclubs? Bekijk Vogue’s The Game met Queen Charlotte-ster Corey Mylchreest in dit artikel.

Vogue juni 2023

India Amarteifio en Corey Mylchreest schitteren in de hitserie Queen Charlotte: A Bridgerton Story en werden voor de Vogue-cover speciaal gekleed door negen verschillende Nederlandse ontwerpers. “Een ware militaire operatie”, aldus hoofdredacteur Yeliz Çiçek. De twee hoofdrolspelers werden namelijk in één (korte) dag in alle Amsterdamse ateliers én de tuinen van het Rijksmuseum vastgelegd.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Bovendien was dit de eerste grote modeshoot plus interview ooit van zowel India als Corey. “Wat een geweldige ervaring, wat een voorrecht”, aldus Corey. “En ook eng. Je voelt je kwetsbaar en naakt en soms een beetje lullig. Maar dan zie je de foto’s en realiseer je je dat ze een meesterwerk aan het maken zijn; het is als een schilderij. Kunst.”

‘The Game’ met Corey Mylchreest

Maar het hield niet op bij poseren. We legden beide acteurs voor de camera ook lastige dilemma’s voor. Bekijk hieronder Vogue’s The Game met Corey Mylchreest.