de-mooiste-momenten-die-zendaya-en-tom-holland-samen-delen-213966
©ANP

De geschiedenis van Spider-Man is er een met een behoorlijk rijtje romances tussen beroemdheden. Zo begonnen Tobey Maguire en Kirsten Dunst de trend in de vroege jaren nul en namen Emma Stone en Andrew Garfield de fakkel over. De twee waren aan het daten terwijl hij de Marvel-held en zij stagiair Gwen Stacy speelde in de blockbuster-film. En nu zijn daar Zendaya en Tom Holland, ook wel bekend als Tomdaya. Bekijk hieronder hun mooiste momenten samen.

De mooiste momenten van Zendaya en Tom Holland 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya)

Op de rode loper

Zendaya en Tom zijn samen al over de hele wereld geweest en de twee zorgen ervoor dat zelfs de meest slopende perstours er leuk uitzien. “Iedereen verdient een hype-man zoals Tom Holland”, grapt Zendaya naast een foto van de Spider-Man: Homecoming-première in 2017. Tom bootst de pose na die Will Smith beroemd maakte op de rode loper tijdens de 2007 SAG Awards met zijn vrouw Jada Pinkett Smith.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013)

Mijlpalen en verjaardagen

Zendaya markeert Toms 26ste verjaardag op 1 juni met een openhartig zwart-witportret van hen beiden. Het bijschrift? “Gelukkigste verjaardag voor degene die me het gelukkigst maakt.”

Op Zendaya’s 25ste verjaardag op 1 september vorig jaar plaatst Tom een ​​net zo lief eerbetoon aan zijn co-ster op Instagram. “Mijn MJ”, begint de Brit School-alumnus, “heb de gelukkigste verjaardag. Bel me als je wakker bent.” Zendaya’s reactie in de comments? “Ben nu aan het bellen.”

Blijkbaar is Tom groot fan van verjaardagsposts. Ook in 2019 en 2018 geeft hij een eerbetoon aan Zendaya. “Keep killing it en blijf de weg vrijmaken voor de rest van ons”, schrijft hij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013)

Het Met Gala ownen 

Zendaya vertelt de Britse Vogue dat haar favoriete Met Gala de editie van 2018 is, met als thema Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. Ze draagt een pantserachtige Versace-jurk, geïnspireerd door Jeanne d’Arc. Het is duidelijk dat Tom net zoveel van de jurk houdt als de rest van het internet. “All hail the queen”, schrijft hij bij een foto van haar op Instagram. “Killing it, mate.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya)

Levensgevaarlijke stunts nailen

“Deze komt uit Spider-Man: Far From Home. We moeten de shoot in New York afmaken – ook in New York kun je de straten niet afsluiten – dus er zijn gewoon mensen bij. Die hangen rond en kijken toe terwijl wij onze scènes doen. Dus elke keer dat we daar hingen, probeerden we een grappig gezicht te trekken of naar ze te zwaaien. En ik had deze vreemde, maar coole en surrealistische ervaring met een van mijn beste vrienden in een Spider-Man-kostuum, een bucketlist-ervaring.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya)

Relaxen tussen takes door 

Zendaya plaatst in 2019 een ironische verjaardagspost voor Tom. “Dit komt ook uit Spider-Man: Far From Home“, vertelt ze de Britse Vogue over bovenstaande foto. “Volgens mij waren we in… Praag? Het was bloedheet en we waren allemaal aan het chillen. Ik vond het een schattige foto, omdat de hele gang bij elkaar was.”

Nog een verjaardagshoogtepunt? De video die Zendaya deelt van Tom die in 2018 met een lichtzwaard aan het spelen is, met de uitgestreken opmerking: “Gefeliciteerd met je verjaardag, weirdo.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya)

Samen iets teruggeven

“Ik denk dat we ’s werelds beste échte Spider-Man hebben”, schrijft Zendaya bij een video van een emotioneel bezoek aan het Presbyterian Children’s Hospital in New York, waar Tom in zijn rol van Spiderman de jonge patiëntjes bezoekt, waaronder eentje die eigenlijk liever Batman had gezien.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.