de-allerbeste-reacties-op-de-bizarre-rechtszaak-rondom-gwyneth-paltrows-skiongeluk-248505
©Getty Images

Normaal gesproken is het Twitter van Elon Musk een ramp, maar in de afgelopen week hebben de details (en de geweldige foto’s) van de bizarre rechtszaak over het skiongeluk van Gwyneth Paltrow in Utah een aantal goede tweets met zeer inventief geformuleerde beschouwingen opgeleverd.

Gwyneth Paltrow staat terecht voor skiongeluk

Mocht je dit alles gemist hebben, dan praten we je graag even bij. Gwyneth Paltrow staat in de rechtszaal terecht in een civiele procedure voor een skiongeluk uit 2016. Ze zou toentertijd in het Deer Valley Ski Resort in Utah tegen de inmiddels 76-jarige gepensioneerde optometrist Terry Sanderson aan hebben geskied. Sanderson beweert dat Paltrow tegen hem aan is gebotst waardoor hij ernstige verwondingen opliep: een hersenschudding en vier gebroken ribben. Sanderson eist daarom 300.000 dollar van Paltrow. De actrice beweert echter dat Sanderson juist tegen haar opbotste en heeft een tegenclaim neergelegd: een symbolische schadevergoeding van één dollar en het dekken van haar juridische kosten.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Sinds het begin van de rechtszaak zijn er een aantal bizarre momenten voorgevallen. Hoewel er meerdere vreemde en licht ongemakkelijke opmerkingen zijn gemaakt in de rechtszaal (bijvoorbeeld dat de aanklager zegt jaloers te zijn op Paltrows lengte en Sanderson een ‘blood curling‘ schreeuw nadoet), houdt het internet zich voornamelijk bezig met het uitpluizen van Paltrows ‘I’m innocent‘-garderobe.

De beste reacties op social media

Terwijl de hoorzittingen (en de blikken in de rechtszaal) vorderen, vind je hier de allerbeste reacties op het grote skidrama waarvoor Paltrow terechtstaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Saint Hoax (@sainthoax)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Saint Hoax (@sainthoax)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.