jennifer-aniston-ruilt-haar-kenmerkende-lbd-in-voor-een-naked-dress-van-versace-248484
©Getty Images

Terwijl sommige beroemdheden een voorliefde hebben om alles te tonen op de rode loper, heeft Jennifer Aniston een meer subtiele aanpak voor het kleden voor evenementen. De 54-jarige actrice koos voor een semi-transparante naked dress van Versace met geborduurde kettingen voor de première van Murder Mystery 2 op 28 maart. De mini-jurk hintte naar een blote huid zonder écht iets te onthullen. (Aniston ko  os echter wel voor blote strappy sandalen.)

Jennifer Aniston in naked dress van Versace

De look was een sierlijke afwijking van de minimalistische LBD van Bottega Veneta die ze droeg om haar nieuwe film te promoten in The Tonight Show met Jimmy Fallon – die op de zwarte jurken leek die ze in de jaren 90 tot haar stijlkenmerk maakte – en de neutrale Gucci-jurk uit het Tom Ford-tijdperk die ze droeg in Good Morning America.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

In plaats daarvan deed het denken aan meer in het oog springende jurken die Aniston in het verleden heeft gedragen. Neem bijvoorbeeld haar metallic jurk waarin ze tijdens de Emmy’s in 1999 verscheen, de sneeuwwitte paillettenjurk die ze in 2004 in Cannes droeg en de kralenjurk van Atelier Versace waarmee ze in 2016 haar entree maakte bij de Oscars. De ster was ooit een vaste waarde op rode lopers wereldwijd, maar tegenwoordig zijn haar uitstapjes voor de camera zeldzaam. Daarom de recente terugkeer van Jennifer Aniston op de rode loper zo welkom – vooral als ze een metallic naked dress van Versace draagt.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.