prins-louis-heeft-de-beste-tijd-van-zijn-leven-tijdens-trooping-the-colour-2023-258395
©Getty Images

Er is niet veel dat de wereld weet over prins Louis – hij is tenslotte vijf jaar oud – maar één ding weten we zeker: het kind heeft onwijs veel plezier op het balkon van Buckingham Palace tijdens Trooping the Colour 2023.

Prins Louis bij Trooping the Colour 2023

Tijdens de viering van Trooping the Colour afgelopen weekend, kwam Louis met zijn familie bij elkaar om naar de luchtparade van de Royal Air Force te kijken. Louis, die een marineblauw pak droeg naast zijn oudere broer prins George en oudere zus prinses Charlotte, leek gefascineerd door het hele gebeuren. Hij zwaaide met twee handen naar het publiek en salueerde naar de soldaten beneden.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Op een gegeven moment hield hij zijn hoofd omhoog om naar de vliegtuigen te kijken. En, in een bijzonder schattig moment, gooide hij enthousiast zijn vuisten in de lucht op een Buzz Lightyear-achtige manier. Het leek al snel een beetje te hard te gaan voor de kleine prins, aangezien hij daarna zijn oren bedekte. Zijn moeder, Kate Middleton, was ook te zien terwijl ze met zijn haar speelde als een lief moederlijk gebaar.

Gekke bekken trekken

Het is het meest recente vermakelijke moment van prins Louis, die het publiek heeft weten te boeien tijdens zijn weinige optredens. Zo gaapte en danste hij tijdens de kroning van koning Charles. En tijdens het platinum jubileum van koningin Elizabeth haalde hij (geheel bij zijn leeftijd passende) capriolen uit, waaronder zijn tong uitsteken naar zijn moeder. “We hadden allemaal een geweldige tijd, vooral Louis”, grapten zijn ouders destijds op social media. Laten we hopen dat hij nooit verandert.

Prins Louis tijdens Trooping the Colour 2023
©Getty Images
Het balkon van Buckingham Palace tijdens Trooping the Colour 2023
©Getty Images
Het balkon van Buckingham Palace tijdens Trooping the Colour 2023
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.