s10-kiest-deze-roze-viktor-rolf-jurk-voor-de-openingsceremonie-211374

Morgen is het zover: dan vertegenwoordigt S10 Nederland in de eerste finale van het Eurovisie Songfestival in Italië. Met haar nummer De Diepte steelt ze hopelijk de harten van alle kijkers thuis en die van de jury. Vandaag beginnen in PalaOlimpico de generale repetities van de eerste halve finale. S10 geeft ons via Instagram een kijkje achter de schermen. En wat zien we? Haar geweldige look.

S10 en Viktor & Rolf

De Nederpop-zangeres deelt een Instagrambericht waar te zien is dat ze weer voor een mode-exemplaar van Viktor & Rolf kiest. Never change a winning team, zal ze gedacht hebben. Viktor & Rolf leverden eerder ook al de paarse jurk die S10 aan had bij de uitreiking van de Edisons. Ook ontwerpen ze het pak dat de zangeres morgen draagt tijdens de eerste halve finale.

Niet zomaar een jurk

Voorafgaand aan de openingsceremonie verscheen ze in een roze gebloemde jurk uit de lente/zomer 2022 collectie van Viktor & Rolf. En zoals veel dingen in het leven, waaronder mode, zit de schoonheid ‘m in de details. Een opvallend detail is de hoogte van de schouders. Dit staat symbool voor de angsten die S10 in haar leven heeft overwonnen, zo vertelt ze op de blauwe loper. Via Instagram geeft ze ons alvast een sneak peek van haar look

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx)