squid-game-komt-terug-in-de-vorm-van-een-realityserie-bekijk-hier-de-eerste-trailer-269306
©Netflix

Netflix brak records met Squid Game, een brute, vernietigende aanklacht tegen kapitalistische hebzucht en economische uitbuiting, dus heeft de streamingdienst besloten een realityserie te maken van regisseur Hwang Dong-hyuks dystopie.

Squid Game als échte realityserie

“Met zowel de grootste cast als de grootste geldprijs in de geschiedenis van reality-tv doen 456 echte spelers mee aan het spel op jacht naar een levensveranderende beloning van 4,56 miljoen dollar”, lezen we over Squid Game: The Challenge. “Terwijl ze strijden in een reeks spellen geïnspireerd door de originele show – plus verrassende nieuwe toevoegingen – worden hun strategieën, allianties en karakters op de proef gesteld terwijl concurrenten om hen heen worden geëlimineerd. De inzet is hoog, maar in dit spel is het ergste lot met lege handen naar huis gaan.” Lees: niemand gaat echt dood.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het ijzingwekkende sociale experiment zal bestaan uit tien afleveringen die op 22 november verschijnen, zoals te zien is in de eerste teaser voor de serie. De beelden tonen spelers die de gigantische prijzenpot bewonderen, de pastelkleurige trappen beklimmen en naar Young-hee rennen, de griezelige pop van het eerste Squid Game-spel ‘Red Light, Green Light‘.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Squid Game The Challenge
©Netflix

Tweede seizoen

Voor degenen die gewoon willen weten wat de volgende stap is voor Squid Game-hoofdrolspeler Seong Gi-hun (gespeeld door Lee Jung-jae)? Netflix heeft ook groen licht gegeven voor een nieuwe serie van Squid Game met een nieuwe lichting rekruten die naar het eiland worden gestuurd in de hoop 45 miljard won te winnen.

De aankondiging van regisseur Hwang Dong-hyuk op social media: “Gi-hun keert terug. De frontman keert terug en de man in het pak met ddakji misschien. Je zult ook kennismaken met het vriendje van Young-hee, genaamd Cheol-su… Nog een keer voor een compleet nieuwe ronde.” Personage Cho Sang-Woo bleek dus gelijk te hebben met: “We zijn te ver gekomen om dit nu te beëindigen.”

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.