carrie-bradshaw-draagt-haar-meest-gedurfde-accessoires-tot-nu-toe-in-and-just-like-that-2-226404
©Getty Images

Sex and The City’s Carrie Bradshaw (vertolkt door Sarah Jessica Parker) is niet vreemd van gedurfde modestatements. We hebben het namelijk over het fictieve personage dat mannenshirts als jurk en gigantische vogelveren op haar hoofd draagt. In de nieuwe serie And Just Like That is Carrie’s garderobe nog experimenteler geworden. Neem bijvoorbeeld de vintage Jean Paul Gaultier-pakken en haar hoofddoeken in baboesjka-stijl. Nu de HBO-serie bezig is met de opnames van het tweede seizoen, heeft Parker zojuist een voorproefje gegeven van wat we kunnen verwachten. Het lijkt erop dat Carrie Bradshaw de meest gedurfde accessoires tot nu toe zal dragen in And Just Like That seizoen 2.

Carrie Bradshaw in ‘And Just Like That’ seizoen 2

Parker deelde een foto van zichzelf achter de schermen met als onderschrift ‘streets of NY’. Hoewel alleen haar afgeknipte cargobroek en accessoires te zien zijn, is het genoeg om elke modeliefhebber duizelig te maken. Laten we beginnen met de tas, want ja, die duif is een tas. We kunnen niet wachten om Carrie rond te zien huppelen met de duivenclutch van JW Anderson, die 870 dollar (omgerekend ongeveer 880 euro) kost. De 3D-geprinte tas is volledig functioneel, maar is een cheeky manier om New Yorks meest prominente bewoners te eren.

Wat schoenen betreft, is Parker ook gezien met Dior-hakken uit het archief (ze is de koningin van het opnieuw dragen van haar iconische stukken) die ze in de eerste Sex and The City-film droeg. Nu combineert ze de schoenen met kniehoge sokken. Ze heeft er zelfs een mini Fendi-enkelbandtasje bij gedaan, een tasje zo klein dat er een lipgloss en misschien een pakje kauwgom in past.

De kitscherige schoenen en tas zijn niet bepaald alledaags, maar het zou geen Carrie-outfit zijn zonder een vleugje extravagantie. Is dat niet waarom we naar de serie kijken?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker)