anne-hathaway-beleeft-haar-zoveelste-bombshell-stijlmoment-bij-versaces-la-show-245946
©Getty Images

Beroemdheden waren in groten getale aanwezig bij de herfst/winter 2023-show van Versace in Los Angeles op 9 maart, ondanks de beslissing op het laatste moment om het spektakel een dag te vervroegen vanwege de weersvoorspellingen. Naomi Campbell leidde een groep supermodellen op de catwalk, terwijl Lil Nas X, Miley Cyrus, Ariana DeBose, Elton John en Dua Lipa op de eerste rij zaten. Ook Anne Hathaway maakte haar opwachting bij de show van Versace.

Anne Hathaway bij Versace

Niet alleen Miley Cyrus, maar ook Anne Hathaway zorgde voor een bombshell-moment op het evenement. De 40-jarige actrice droeg – geheel in lijn met haar vernieuwde stijl – een zwarte mini-jurk met krokodillenmotief, die ze combineerde met een panty, een paar plateaulaarzen, een zonnebril van Versace en juwelen van Bulgari.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Dezelfde dag ging Hathaway naar het Taglyan Complex voor de Hollywood Beauty Awards. Daar koos ze voor een andere LBD van Versace om te dragen op de rode loper. De actrice verscheen in een gebeeldhouwde maxi-jurk met een korset en een puntige halslijn, versierd met Versace’s kenmerkende gouden Medusa-logo op de bandjes.

Head-turning looks

De twee Versace-looks van de actrice volgen een reeks head-turning outfits die Hathaway de laatste tijd heeft gedragen. Neem bijvoorbeeld de doorschijnende Valentino-jurk en de hooded Alaïa-look die ze vorige maand droeg op het filmfestival van Berlijn. Volgens Hathaway’s styliste Erin Walsh brengt de stralende “glow” van de actrice haar looks tot leven. “Dat komt niet alleen door kleding”, vertelde Walsh eerder aan de Britse Vogue. “Maar ook door in je kracht staan en mogelijkheden te omarmen.”

De actrice droeg later die dag nog een Versace-look op de rode loper
©Getty Images
De actrice droeg later die dag nog een Versace-look op de rode loper.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.