een-blik-op-alexa-chungs-witte-broek-en-we-zijn-klaar-voor-de-lente-247254
©Getty Images

Alexa Chung is er altijd in geslaagd om zelfs de eenvoudigste garderobe te voorzien van haar kenmerkende cool girl-stijl. Dankzij haar vermogen om basics op een moeiteloze en altijd interessante manier te mixen, zijn haar looks al jaren een inspiratie voor velen op platformen als Pinterest en Instagram. Alexa Chungs nieuwste look is er een die perfect is voor het nieuwe seizoen, met één mode-item in het bijzonder dat zowat lente schrééuwt: de witte broek.

Alexa Chung start de lente in witte broek

Deze week was Alexa Chung aanwezig bij een diner in Londen voor de lancering van Tommy Hilfigers nieuwe collectie met Shawn Mendes. Voor de gelegenheid droeg het stijlicoon een frisse, klassieke lentelook die ons de perfecte inspiratie geeft voor het nieuwe seizoen. Want, nu de lente officieel van start is, bewijst Alexa dat de witte broek het ultieme mode-item is om het voorjaar stijlvol mee in te luiden. Chung stylde haar witte item op typisch Londense wijze met een oversized beige blazer met sterke schouders en een gestreept button-down shirt. Haar keuze voor spitse zwarte lage hakken voegde een vleugje polish toe, net zoals de klassieke witte tas.

Benieuwd hoe je een witte broek zelf draagt deze lente? Je kunt niet fout gaan met neutrale kleurcombinaties zoals wit, beige en zwart. Om met de witte broek een high-end look te creëren, kies je voor chiquere accessoires. Het is een stylingaanpak waar Alexa maar al te bekend mee is, zoals wel blijkt uit haar eigen gedempte kleurenpalet. Van de losse pasvorm van de witte broek tot de boxy blazer: haar lente-outfit is een les in ontspannen tailoring.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexa Chung (@alexachung)

Shop hieronder Alexa’s ultieme lentelook.

Tommy Hilfiger broek
©Tommy Hilfiger

Witte pantalon Tommy Hilfiger x Shawn Mendes, € 179,90

Tommy Hilfiger shirt
©Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger x Shawn Mendes gestreepte blouse, € 179,90

Coach tas
©de Bijenkorf

Coach witte tas, € 325

Mango pumps
©Mango

Mango zwarte leren pumps, € 119,99

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.