de-gele-versace-jurk-van-amal-clooney-is-de-zonneschijn-die-we-deze-winter-nodig-hebben-278678
©Getty Images

Amal Clooney is overdag een gediplomeerd advocaat, maar ’s avonds vooral gespecialiseerd in oogverblindende avondkleding. Ze neigt vaak naar feestjurken met een wow-factor, bijvoorbeeld versierd met pailletten. Haar recentste optreden demonstreert echter haar vermogen om ook een effen kleur te rocken. Deze keer heeft ze een tint gekozen die zowel opvallend is als dopamine opwekt: Amal Clooney draagt een gele jurk van Versace.

Amal Clooney in gele jurk van Versace

Tijdens het bijwonen van de première in Los Angeles van de nieuwste film van haar man George Clooney, The Boys in the Boat, koos Amal ervoor om statement te maken op de rode loper. Voor de gelegenheid droeg ze een op maat gemaakte Versace-jurk in een levendige gele kleur. De jurk is geïnspireerd op een look uit de lente-/zomer 1993-collectie van het merk. De jurk heeft een diepe halslijn, een nauwsluitende taille en een rok tot op de grond. Clooney combineerde de jurk met gouden pumps en een bijpassende clutch.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

versace gele jurk 1993
©Condé Nast Archive
Versace lente/zomer 1993

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Nu we de winter tegemoet gaan, gaat er niets boven het dragen van een gedurfde en vrolijke tint om je humeur te verbeteren. Neem een voorbeeld aan Amal en kies voor een opvallende geeltint om ervoor te zorgen dat je in een opgewekte stemming komt – ​​of het op z’n minst uitstraalt.

amal Clooney gele jurk versace
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.