amal-clooney-is-het-toonbeeld-van-elegantie-in-glanzende-goudgele-jumpsuit-259240
©Getty Images

Dit voorjaar heeft Amal Clooney haar liefde voor de jumpsuit laten blijken. De stijlvolle mensenrechtenadvocate heeft de afgelopen maanden een aantal strakke jumpsuits gedragen, variërend van grijs met krijtstrepen tot beige met ceintuur. Ze is duidelijk iets op het spoor met het moeiteloze kledingstuk. Het is makkelijk te dragen, je kunt het aantrekken en wegwezen en het belangrijkste is dat het er altijd zeer gepolijst en professioneel uitziet.

Amal Clooney draagt goudgele jumpsuit

Donderdag was Amal in Madrid, waar ze als hoofdspreker deelnam aan de conferentie We Choose Earth Tour. Voor de gelegenheid droeg ze haar meest geklede jumpsuit tot nu toe. Zo betrad Clooney het hoofdpodium van de duurzaamheidsconferentie in een goudgele jumpsuit met één schouder, perfect op maat gemaakt en geaccentueerd in de taille. (Het doel van het evenement was om verschillende denkers en artiesten samen te brengen om “collectieve verandering in de richting van een duurzamere toekomst voor onze planeet” te inspireren).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Aangezien de jumpsuit al een fashion statement op zich was, koos Clooney ervoor om het minimaal te accentueren. Dat deed de mensenrechtenadvocate met Cartier-armbanden en een paar torenhoge hakken. De oversized zonnebril zorgde ervoor dat ze eruit zag als de ster die ze is. Het lijkt erop dat Amal haar liefde voor jumpsuits niet opgeeft nu het zomer is. En we kunnen het haar niet kwalijk nemen: de kenmerkende stijl werkt duidelijk.

Inmiddels mogen we Clooney naast koningin van de partyjurk ook wel koningin van de jumpsuit noemen.

Amal Clooney in een gele jumpsuit
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.