vergeet-de-onderbroekentrend-ana-de-armas-maakt-zich-sterk-voor-de-zichtbare-beha-270670
©Getty Images

Dat Ana de Armas een grote speler in Hollywood is, valt niet te ontkennen. Maar ze is ook een belangrijk gezicht geworden in de modewereld. De Cubaans-Spaanse ster heeft inmiddels een goede band opgebouwd met Louis Vuitton. Zo werd ze gekleed door Nicolas Ghesquière voor de Oscars en de Golden Globes dit jaar, en ze maakte ook een opmerkelijke verschijning tijdens de lente/zomer 2024-show van de creatief directeur in Parijs. Ana droeg namelijk een look waarbij haar bh duidelijk zichtbaar was.

Ana de Armas draagt zichtbare beha tijdens Louis Vuitton-show

De Armas wijkt met haar look af van de broekloze trend die Kendall Jenner, Hailey Bieber, Jodie Turner-Smith en Taylor Russell de afgelopen weken in de ban hield. Toch legt ze alsnog de nadruk op lingerie, maar op de beha. De No Time to Die-ster nam haar plek in op Louis Vuittons front row in een gouden broek met lovertjes en een poederroze satijnen beha, die duidelijk zichtbaar was onder haar open blouse.

Ze is overigens niet de enige die haar beha laat zien tijdens Fashion Week. Het komt nadat Alexa Chung een statement tas inruilde voor een statement-beha, toen ze de Dior show bijwoonde in een vintage-geïnspireerde balconette beha met bloemen en bijpassende onderbroek met hoge taille, gecombineerd met een open doorschijnende cardi en rok.

Je beha laten zien is waarschijnlijk een makkelijkere manier om mee te doen aan de lingerietrend dan met de zichtbare onderbroek, maar de look vergt alsnog een flinke dosis moed – om nog maar te zwijgen van zelfvertrouwen. Toch heeft deze Bond-girl het voor elkaar gekregen om het eruit te laten zien als een fluitje van een cent.

ana de armas louis vuitton beha
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.