angelina-jolie-en-dochter-vivienne-dragen-matching-looks-naar-de-tony-awards-302116
©Getty Images

De Tony Awards 2024 van zondagavond was een evenement vol beroemdheden. Op de rode loper poseerden Broadway-sterren, onder wie Alicia Keys, Ariana DeBose, Elle Fanning en Eddie Redmayne, voordat ze naar binnen gingen voor de hoofdceremonie, waar de beste toneelstukken en musicals van het afgelopen jaar werden geëerd. Een andere A-lister die aanwezig was bij de spetterende ceremonie? Angelina Jolie, die optrad als presentatrice. (Jolie is ook producent van The Outsiders, dat maar liefst twaalf nominaties kreeg).

Angelina Jolie bij de Tony Awards 2024

Om de gelegenheid extra bijzonder te maken, bracht Angelina Jolie haar 15-jarige dochter Vivienne mee naar de Tony Awards 2024. En dat niet alleen, het paar droeg bij elkaar passende outfits op de speciale avond.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Voor haar look omarmde Jolie gedrapeerde glamour op de rode loper. Zo droeg de actrice een vorstelijke, zeemgroene fluwelen jurk van Atelier Versace. De theatrale taille met korset en de volle rok, compleet met bijpassende sjaal, deden denken aan die klassieke fluwelen draperieën die je op het podium ziet (zij het op een chique manier). Vivienne droeg een gilet, een geklede broek en een strikje in dezelfde kleur groen als haar moeders jurk, aangevuld met een klassiek wit overhemd en sneakers.

Samen zorgden Angelina Jolie en dochter Vivienne voor een schattig moeder-dochtermodemoment dat de show op de rode loper van de Tony Awards 2024 volledig stal. Want waarom zou je één opvallende look dragen als je er ook twee kunt dragen? Stijl zit duidelijk in de genen.

Angelina Jolie en dochter Vivienne bij Tony Awards 2024
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.