anne-hathaway-combineert-denim-met-diamanten-tijdens-de-cfda-awards-2023-274206
©Getty Images

Als host van de CFDA Awards 2023 in New York moest Anne Hathaway een gedenkwaardige look afleveren op de rode loper – en dat deed ze zeker. De Hollywoodster liet de traditionele dosis glitter achterwege die je zou verwachten bij een mode-uitreiking. In plaats daarvan nam ze een gewaagder risico. Zo ging Hathaway van top tot teen in denim en combineerde ze haar met bloemenprint versierde korsettop en rok met verblindende sieraden. Denim en diamanten, it is.

Anne Hathaway bij CFDA Awards 2023

De look is afkomstig uit Ralph Laurens recente lente/zomer 2024-collectie en deed denken aan het begin van de zeroes. In het bijzonder het jaar 2000, toen Britney Spears een denim jurk droeg tijdens de American Music Awards. Hathaway gaf haar denim look een upgrade door haar korset en maxirok van Ralph Lauren te combineren met een diamanten ketting van Bulgari met een grote saffier in het midden.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Is er iets Amerikaanser dan blauwe jeans? Het is een toepasselijke keuze voor een avond die in het teken staat van het vieren van Amerikaans design – ook al is double denim niet helemaal je ding. Hathaway was zeker gekleed volgens het thema en had alle ogen op haar gericht.

Anne Hathaway tijdens de CFDA Awards 2023
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.