gisteren-ging-bella-hadid-gekleed-als-een-godin-vandaag-als-een-engel-296197
©Getty Images

Bella Hadid heeft als kersverse parfumondernemer haar uitermate privéleven in Texas verlaten om haar nieuwe geurlijn Orebella te promoten. De geurcollectie, geïnspireerd door Hadids wellnessreis (met name essentiële oliën), heeft drie geuren: Blooming Fire, Window2Soul en Salted Muse. En met haar recente parade van neutrale looks wordt Hadid onze eigen ‘gezouten muze’.

Bella Hadid in romantische jurk

Het model werd gestyled door Molly Dickson en droeg een witte strapless jurk uit de herfst/winter 2024-collectie van Rokh. De jurk heeft een strapless korsettop met een doorschijnend kanten paneel aan de torso, en een vallende rok met een asymmetrische zoom, versierd met diagonale ruches. In tegenstelling tot de meer grungy styling die we gewend zijn van het model, koos Hadid voor een meer romantische look. Ze combineerde de jurk met vintage witte sandalen met riempjes van Chanel. Als accessoire droeg ze een heleboel gouden sieraden, waaronder een grote bloemenhanger (misschien een knipoog naar de geur Blooming Fire?) en verschillende ringen.

Gisteren leek Hadid net een buitenaardse, elegante godin in een vintage Christian Dior-jurk. Dit perfect bewaarde exemplaar komt uit het tijdperk dat John Galliano aan het roer stond; het voorjaar van 2004. De doorschijnende jurk had ook een lage taille en vrouwelijke details. Bella Hadid maakt zich overduidelijk op voor romantische lentekleding.

Rokh herfst winter 2024
©GoRunway.com
Rokh herfst/winter 2024

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.