chrissy-teigen-omarmt-anti-bruidsstijl-voor-het-vernieuwen-van-trouwbelofte-268446
©Courtesy of @chrissyteigen on Instagram

Toen Chrissy Teigen en John Legend in 2013 in het huwelijksbootje stapten, omarmde het model de traditionele bruidsstijl met een hoofdletter B. Ze koos voor een Vera Wang-prinsesjurk met een strapless lijfje en een enorme rok van tule. Maar toen het stel afgelopen weekend hun tienjarig jubileum vierde met het vernieuwen van hun trouwbelofte bij het Comomeer in Italië, deed Teigen precies het tegenovergestelde.

Chrissy Teigen en John Legend vernieuwen trouwbelofte 

Teigen – die eigenlijk drie Vera Wang-looks droeg tijdens haar bruiloft in 2013 – overtrof zichzelf tijdens haar geloftenvernieuwingsweekend. Dit deed ze door een reeks kleurrijke, beslist niet-huwelijkse jurken te dragen. Zo leek Teigen voor haar rehearsal dinner rechtstreeks uit de film Marie Antoinette van Sofia Coppola te komen. Ze droeg een zilver-blauwe mini-jurk van de Libanese ontwerper Georges Hobeika, die ze combineerde met een paar blauwe hakken met vierkante neus en veters. De jurk – met aansluitend lijfje, uitlopende rok met structuur en opvallende versieringen – was een goed begin van het feestelijke weekend.

Chrissy Teigen draagt zwarte jurken

Het echtpaar arriveerde met hun vier kinderen – Luna, Miles, Esti en Wren – per boot op de locatie. De twee vierden hun tienjarige mijlpaal in Villa Pizzo, waar ze ook oorspronkelijk in het huwelijksbootje stapten. In plaats van het meest verwachte, koos ze voor een zwart kanten Zuhair Murad couture-jurk. Het vloerlange exemplaar had een gegolfde schouder en pols, evenals een open rug. ‘Vind een leven zoals dat van hen’, schreef vriendin Nicole Fasolino op Instagram, bij een foto van Legend die zijn vrouw een serenade bracht aan de piano (met de oudste zoon van het stel, Miles).

Voor de ceremonie veranderde Teigen haar gedurfde kanten look in een meer glamoureuze jurk. Ze droeg een zwarte jurk met een imperiumtaille en een crèmekleurige, hartvormige halslijn (het enige vleugje bruidsmode in haar uiterlijk). De jurk was verfraaid met een prachtige zwarte sleep bedekt met rozetten, die paste bij haar schouderbandjes. Ze maakte de look af met een zwarte, gewatteerde hoofdband. Legend zag er keurig uit in een wit smokingjasje met zwarte revers, passend bij het zwart-witthema van zijn geliefde. Deze looks van Chrissy en John bekijk je hier.

Felle kleuren tijdens afterparty

In Villa Passalacqua genoten de naasten van het koppel van een afterparty bij het zwembad. Teigen sloot het vreugdevolle weekend af in een volumineuze Christopher John Rogers aardbeienjurk. Met haar felle kleurenpalet van neongroen en boterbloemgeel en Legends gebloemde outfit, voelt het alsof de lente in de lucht hangt (zelfs als het bijna herfst wordt). Bekijk hun afterparty-looks hier.

Van de rondleiding door hun huis tot hun grootse bruiloft: Chrissy Teigen en John Legend weten altijd indruk te maken. We kunnen niet wachten om te zien hoe ze de lat hoger leggen voor hun twintigjarig jubileum.

Chrissy teigen trouwgeloften vernieuwen
©Courtesy of @chrissyteigen on Instagram
Chrissy teigen john legend trouwgeloften vernieuwen
©Courtesy of @chrissyteigen on Instagram

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.