dakota-johnson-en-sophie-turner-dragen-matching-looks-tijdens-een-avond-uit-274855
©GETTY IMAGES

Dit weekend was Timothée Chalamet voor de tweede keer te zien in het comedyprogramma Saturday Night Live. Hiervoor schreef de acteur een (hilarisch) theaternummer over zelfpromotie in een tijd van Hollywoodstakingen. Daarna blies hij zijn bijna vergeten Lil’ Timmy Tim persona nieuw leven in. Dit moest uiteraard gevierd worden. En zowel Dakota Johnson als Sophie Turner waren van de partij – in matching looks.

Dakota Johnson en Sophie Turner

Zou het Lil’ Timmy zijn waardoor Kylie Jenner voor Chalamet viel? (Ze is al vaker in verband gebracht met een aantal spraakmakende rapartiesten). Hoe dan ook: het duo vierde zijn SNL-cameo samen met Sophie Turner en Dakota Johnson die, in tegenstelling tot Kylie en Timothée, wél gingen voor looks die bij elkaar passen. Het koppel koos namelijk een tegenovergestelde fashion vibe die we kennen van de Biebers. Johnson en Turner droegen allebei lange jassen met een zwarte outfit eronder, hoge laarzen en contrasterende handtassen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het duurt nog minstens twee weken voordat we kunnen spreken van het ‘feestseizoen’, maar dit soort looks (chique aparte kleding met juweelachtige accessoires) zijn een hoeksteen van feestelijk kleden. Al is dit een meer ingetogen versie van de populaire pailletten op kantoorfeestjes. Ik kan me voorstellen dat Turner en Johnson deze looks opnieuw dragen als ze worden uitgenodigd voor zo’n feest.

Dakota johnson
©GETTY IMAGES

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.