dua-lipa-en-callum-turner-zetten-een-nieuw-soort-festivalstijl-neer-op-glastonbury-304280
©Getty Images

Als headliner op muziekfestival Glastonbury 2024, bracht Dua Lipa dit weekend een strakke garderobe mee naar het hoofdpodium – inclusief custom looks van Versace, Chrome Hearts en Loewe (allemaal dankzij haar nieuwe stylist Jahleel Weaver). Maar toen haar met hits gevulde set voorbij was, bracht de popster de rest van het weekend door met het bezoeken van een aantal shows met haar vriend Callum Turner. Het stel koos voor een nieuw soort festivalstijl: minder opzichtige bloemenkransen en meer een coole, geklede fashion vibe.

Dua Lipa en Callum Turner op Glastonbury 2024

Vergeleken met haar blitse podiumkostuums, omarmde Dua Lipa een veel meer casual stijl voor haar vrije dag op Glastonbury 2024. Ze combineerde een witte tanktop met een gedrapeerde leren rok met oversized cargozakken. De outfit had een onmiskenbaar edgy, utility gevoel – tot aan de slouchy boots die Lipa erbij droeg. Turner ging voor klassiek met een vintage race-shirt en jeans. Het duo sloeg de juiste toon aan en zag eruit als stijlvolle festivalgangers in plaats van karikaturen van hen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Op Glastonbury is het immers makkelijk om in stijlstereotypen te vervallen, zoals verschijnen in Wellington-laarzen zoals Kate Moss of double denim zoals Sienna Miller. Maar laat het maar aan Dua over om een perfect actuele, zo niet onverwachte, kijk op festivalkleding te geven. Maar iets zegt ons dat haar outfit er een is die de komende jaren nagemaakt zal worden.

Dua Lipa en Callum Turner op Glastonbury 2024
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.