eva-longoria-draagt-deze-populaire-sandalen-met-dubbele-hak-in-cannes-299505
©Getty Images

Eva Longoria, een vaste waarde in Cannes, is uiteraard ook dit jaar in Zuid-Frankrijk. Tijdens het filmfestival van Cannes van 2024 heeft de actrice al een aantal spraakmakende optredens op en naast de rode loper achter de rug. Als ze niet over de rode loper loopt voor de glamoureuze avondevenementen van de 77e editie, is ze overdag te vinden op de Croisette voor sensationele looks. Het bewijs zit in haar nieuwste outfit: Eva Longoria draagt de sandalen met dubbele hak van Jacquemus.

Eva Longoria draagt sandalen met dubbele hak

Afgelopen week verliet de actrice, die Gabrielle Solis speelt in de hitserie Desperate Housewives, Hôtel Martinez in een crèmekleurige look. Ze maakte haar look af met een bijpassend tasje en sieraden van APM Monaco. Maar vooral de beroemde Jacquemus-sandalen met dubbele hak trokken de aandacht. Deze schoenen werden in januari tijdens de show van het label onthuld. Jacquemus toonde zijn lente/zomer 2024-collectie ‘Les Sculptures’ in het hart van de Fondation Maeght in Saint-Paul-de-Vence. De collectie fungeerde als een gestileerde toewijding aan zijn liefde voor kunst, geïnspireerd door zijn bewondering voor Giacometti. De zonovergoten silhouetten deden denken aan het werk van de kunstenaar en straalden elegantie en durf uit.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De ontwerper experimenteerde met surrealisme, wat resulteerde in deze sandalen met dubbele hak, die al snel online viral gingen. De schoenen, die het hoogtepunt vormden van zijn meest recente show, hebben meer dan 16 miljoen TikTok-posts opgeleverd. In Cannes heeft de fashion-forward Eva Longoria zich deze gewaagde, gedurfde sandalen eigen gemaakt. De actrice koos voor een model in geel en slangenleer – het perfecte schoeisel voor het zomerseizoen.

Jacquemus

jacquemus sandalen dubbele hak
©Net-a-porter

Les Doubles-sandalen van slangenleer, € 850

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR en bevat een affiliatelink.