harry-styles-draagt-de-grootste-it-bag-van-het-moment-290856
©ANP

Er is op dit moment één specifieke tas die het straatbeeld volledig lijkt over te nemen. De Margaux-tas van The Row. De nieuwste persoon die we spotten met de tassentrend? Niet The Row-fans als Jennifer Lawrence of Zoë Kravitz, maar Harry Styles. De zanger werd samen met zijn nieuwe vriendin Taylor Russell gespot in New York, waar beiden een andere it-bag aan hun arm droegen.

Harry Styles met The Row Margaux

Uniekheid en exclusiviteit zijn twee elementen waar menig luxelabel naar streeft. Niemand begrijpt dit beter dan de Olsen-twins, die hun herfst/winter 2024-showbezoekers vriendelijk verzochten niet te filmen tijdens de show. In plaats daarvan kregen ze Japanse notitieblokjes en potloden – analoog, intellectueel – om hun gedachten op te schrijven.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het is dan ook een geluk dat een aantal van ’s werelds meest gefotografeerde beroemdheden – onder wie Jennifer Lawrence en Kendall Jenner – onofficiële poster girls zijn geworden voor de ontwerpen van The Row. De Olsens willen misschien geen traditionele advertentiestrategieën volgen of zich verlagen tot het TikTok-algoritme, maar dat hoeven ze ook niet. Nu werd namelijk ook Harry Styles gespot met hun it-bag in New York: de Margaux-tas. De mediawaarde van hun kleding in combinatie met de juiste persoon (dat een artikel als dit oplevert) is al voldoende.

It-bag van het moment 

Styles werd gefotografeerd op de trappen van een klassieke New Yorkse brownstone met zijn vriendin Taylor Russell, die de zachte leren loafers van The Row droeg en maar liefst twee Loewe-tassen: de Flamenco-clutch en een Puzzle Fold-tote om precies te zijn. Niet gek, aangezien ze tenslotte een ambassadeur is voor het Spaanse merk. Een it-koppel met hun it-tassen, het is een foto die lijkt te zijn samengesteld – zo niet voorbestemd – om te eindigen op moodboards.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.