shop-nu-de-eclectische-collectie-van-100-jarig-mode-icoon-iris-apfel-voor-hm-209141
©H&M

New York Fashion Week zit altijd vol verrassingen. Zo ook vorig jaar, toen H&M een feest organiseerde ter ere van de 100e (!) verjaardag van het legendarische mode-icoon Iris Apfel. Alsof 100 jaar worden nog niet genoeg was, werd ook bekend dat Iris een samenwerking aanging met de Zweedse modeketen.

De flamboyante collectie ligt vanaf vandaag in de winkels. Bekijk hier alle eclectische items van Iris Apfel voor H&M.

Iris Apfel voor H&M

De zakenvrouw, ontwerper en allround modelegende staat bekend om haar extravagante manier van kleden. Felle kleuren, uitgesproken prints en zoveel sieraden dat je niet weet waar je moet kijken – Iris is van mijlenver te herkennen. De Iris Apfel x H&M-collectie is dan ook een eerbetoon aan de unieke stijl van het icoon.

H&M x Iris Apfel
©H&M

Zo zien we kleurrijke tweedelige sets, gebloemde pakken, jurken met ruches en over-de-top accessoires, zoals felgekleurde chunky sieraden en met bling-bling versierde loafers. Juist die accessoires maken de collectie compleet, aangezien Apfels voorliefde voor opvallende stukken waarvan ze er het liefst zoveel mogelijk tegelijk draagt.

H&M x Iris Apfel
©H&M

Bekijk hieronder alle ontwerpen uit de gloednieuwe collectie. Vanaf vandaag kun je los, want alle items zijn nu verkrijgbaar – zowel online als in geselecteerde H&M-winkels.