hunter-schafer-geeft-een-compleet-andere-draai-aan-filmsterren-stijl-in-cannes-298609
©Getty Images

Hunter Schafer doet dingen altijd op haar manier. De actrice maakte haar opwachting op het Filmfestival van Cannes 2024, voorafgaand aan de première van Kinds of Kindness. Schafer voegt zich bij een cast met Emma Stone, Willem Dafoe, Jesse Plemons en Joe Alwyn in de nieuwste film van regisseur Yorgos Lanthimos.

Hunter Schafer arriveert in Cannes

Hoewel we misschien nog niet veel weten over de meest recente toevoeging aan Lanthimos’ oeuvre, weten we wél dat Hunter Schafer weer een weelderige rode loper-look zal serveren op het Cannes Filmfestival 2024. De ster werd aan de Franse Rivièra vergezeld door haar styliste Dara Allen, die heeft geholpen bij het samenstellen van een hitparade aan rode loper-looks, van 3D Marni tot Schiaparelli-couture.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Old Hollywood-glamour, maar dan anders

Op de dag voor haar première bood Schafer een meer ingetogen look die nog steeds teruggrijpt naar de dagen van Old Hollywood-glamour – zij het met een eigen draai. De actrice droeg een eenvoudige basislook: een oversized zwart leren jack over een kasjmieren trui, een jeans met rechte pijpen en een zwarte leren schoudertas. Wat haar overige accessoires betreft, knipoogde Schafer naar de ‘incognito filmsterren-stijl’ met een crèmekleurige sjaal (ook van kasjmier) om haar hoofd gebonden en een rechthoekige zonnebril op haar neus.

Schafer voegde echter ook nog wat pit toe aan haar look. Als fan van Maison Margiela’s droeg ze een paar Tabi Mary-Janes. Hoewel de schoenen met gespleten teen op zichzelf al opvallend zijn, maakte Schafer het geheel nog meer eigen door er een paar meerkleurig gestreepte sokken bij te dragen. Als de funky combinatie van sokken en Tabi’s van Hunter Schafer een indicatie is, dan staat ons weer een spannende rode loper-look te wachten.

Hunter Schafer draagt leren jas en grillige sokken tijdens het Cannes Filmfestival 2024
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.