een-nieuwe-dag-een-nieuwe-hunter-schafer-fashion-slay-275102
©Getty Images

De hele maand heeft Hunter Schafer de rode lopers gedomineerd tijdens het promoten van de nieuwe film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes. Met elke look die ze serveerde, bewees de actrice dat ze een echt modemeisje is dat kiest voor silhouetten en materialen die niet te vinden zijn in de standaard zwarte rode loper-looks. Zo ook voor de grote première van de film in Hollywood: op de rode loper verscheen Hunter Schafer in een statement cut out-jurk vol met glitter.

Hunter Schafer draagt cut out-jurk

Schafer koos voor een sprankelende Alexander McQueen-jurk van gespleten tule met kristallen borduursels. Dankzij de vele cut out-elementen aan de zijkanten en de verweerde zoom, voelde het meer edgy aan dan de standaard avondjurk met pailletten. En zoals Schafer altijd doet om een complete look te creëren, droeg ze bijpassende laarzen en metalen armbanden in dezelfde zilveren kleur als de jurk. Het beste aan de outfit is echter dat hij totaal afwijkt van al haar eerdere ensembles; een echte it-girl laat je immers altijd afvragen wat haar volgende look zal zijn.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Opzienbarende rode loper-looks

Voordat Schafer ons vrijwel letterlijk verblindde in haar Alexander McQueen-look, serveerde de actrice ons al twee andere unieke en opzienbarende looks op de rode loper tijdens het promoten van de nieuwe The Hunger Games. Heb je haar schilderachtige Schiaparelli-jurk al gezien? Of haar op maat gemaakte gouden Prada-look? De eerste was afkomstig uit de Schiaparelli’s herfst/winter 2023-couturecollectie en leek wel op haar lichaam geverfd. En dan de Prada-look: een waanzinnige jurk die lijkt te zijn afgewerkt met bladgoud en die custom voor de actrice werd gemaakt.

Overigens is het niet zozeer een verrassing dat precies Schafer hoofden doet draaien met haar looks op de rode lopers; eerder dit jaar droeg de actrice misschien wel de naaktste naked dress tijdens de Oscars-afterparty. Kortom, het moge duidelijk zijn dat Schafer weet hoe ze een modestatement moet maken waarmee ze ons zowat elke week een nieuwe fashion slay bezorgt.

Hunter Shafer Prada look
©Getty Images
De gouden Prada-jurk
Hunter Schafer in Schiaparelli
©Getty Images
Hunter Schafer in Schiaparelli

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.