anya-taylor-joy-in-jacquemus-is-de-ultieme-inspiratie-voor-een-strandbruid-298394
©Getty Images

Anya Taylor-Joy had dan wel een onconventionele bruiloft met haar man Malcolm McRae, maar dat betekent niet dat ze de rol van een bruid in Cannes niet kan omarmen. De actrice koos voor de première van Furiosa: A Mad Max Saga een keer niet voor method dressing, maar voor een transparante look die perfect zou zijn voor een bruiloft aan de Franse Rivièra. Iemand nog op zoek naar een bruidsjurk voor een beach wedding? Kijk dan niet verder.

Anya Taylor-Joy in Cannes als bruid

Taylor-Joy is aanwezig op het 77ste Cannes Filmfestival om de Mad Max-prequel Furiosa te promoten. Maar verwacht niet dat ze haar innerlijke bikergirl laat zien. Op dinsdag droeg Taylor-Joy een stuk uit de recente bruidscollectie Le Mariage van Simon Porte Jacquemus: een doorschijnende, strapless jurk met bloemdetails, compleet met een dramatische sleep. Taylor-Joy maakte de look meer strand- dan altaar-proof door een paar witte hakken en een grote strooien zonnehoed te dragen, die ze om haar nek bond met een zwart lint.

De tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Anya Taylor-Joy in Cannes
©Getty Images

De actrice heeft tot nu toe op het filmfestival gekozen voor glamourachtige kustlooks, met dramatische zonnehoeden en romantische stukken. Bij haar aankomst in Cannes droeg ze een knaloranje jurk met microplooien en een enorme geweven hoed, wederom van Jacquemus. Ook deed ze een poging om de rok met knopen nieuw leven in te blazen, die ze combineerde met een blouse met Peter Pan-kraag. Maar eerlijk: haar romantische, doorschijnende trouwjurk is misschien wel haar beste outfit in Cannes tot nu toe.

Anya Taylor-Joy
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.