door-deze-cozy-herfstlook-van-irina-shayk-willen-we-nu-ook-een-sweaterjas-273933
©Getty Images

Nu het typisch herfstweer is, is het verlangen om altijd cozy te zijn sterker dan ooit. Irina Shayk biedt een uitstekende blauwdruk om comfortabel te blijven en er toch chic uit te zien. Het model draagt tijdens een wandeling door New York een warme sweaterjas.

Irina Shayk in sweaterjas

Het model maakte een wandeling door New York en droeg een sweaterjas met ritssluiting. Dit is een veel chiquer alternatief van het huis gewikkeld in een deken achterlaten (hoewel het er net zo leuk uit kan zien). De zwarte jas komt tot haar kuiten en heeft een sjaalkraag en een wafeltextuur. Ze hield haar handen in haar mouwen, á là Ariana Grande in haar hoodies.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Felgekleurde tas

De enige kleur in Shayks verder monochrome look was haar feloranje Birkin. Halloween ligt misschien achter ons, maar het model pleit overduidelijk het hele jaar door voor oranje en zwart. Bij dit it-accessoire hield Irina het overigens niet. Ze droeg ook een kleine, futuristische rechthoekige zonnebril en een paar zwartleren Maison Margiela Tabi-laarzen.

Shayk is een voorstander van ongebruikelijke schoenen. Ze is een toegewijde fan van de hoefachtige Tabi en bezit ze ook op blokhakken met enkelbandjes. Het model heeft ook meerdere malen haar steun betuigd aan de controversiële Miu Miu-teenlaarzen. Als het om haar persoonlijke stijl gaat, kunnen we er altijd op rekenen dat Shayk zelfs de meest eenvoudige, knusse herfstlook opfleurt.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.