julia-fox-is-een-high-fashion-duivel-bij-british-vogue-x-luisaviaromas-show-in-florence-257918
©Getty Images

Opzienbarende looks zijn een handtekening geworden van Julia Fox. Tijdens de extravagante British Vogue x LuisaViaRoma-show genaamd Runway Icons in Florence op woensdagavond droeg Fox een getailleerde, met pailletten bezaaide rode jurk met gekreukeld volume rondom haar heupen en een open rug om de felrode string te onthullen die ze eronder droeg. Ze was letterlijk gekleed als een high fashion-duivel voor haar avond in de Toscaanse stad.

Julia Fox bij British Vogue x LuisaViaRoma-show

Julia Fox is niet vreemd van een dramatische make-uplook en tijdens de British Vogue x LuisaViaRoma-show zorgde ze wederom voor een opvallend beautymoment. Zo rockte ze een look met roze oogschaduw, een opvallende lip en haar kenmerkende dunne wenkbrauwen. De actrice omlijstte het geheel met een sculpturaal gezichtsstuk (dat ze gedurende de avond verwijderde).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Fox bewonderde vanaf de star-studded eerste rij het leger aan supermodellen op de catwalk van het Piazzale Michelangelo. Denk aan Irina Shayk, Natalia Vodianova, Natasha Poly, Paloma Elsesser, Precious Lee en de Nederlandse Imaan Hammam en Jill Kortleve. Meer dan vijftig bekende en opkomende merken leverden looks voor de openluchtshow, die werd samengesteld door Edward Enninful, hoofdredacteur van de Britse Vogue, terwijl Andrea Bocelli zijn beroemde nummer Time To Say Goodbye ten gehore bracht.

Julia Fox in een duivelse look bij British Vogue x LuisaViaRoma-show in Florence
©Getty Images
Fox draagt een felrode string onder haar jurk
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.