kate-en-lila-moss-zitten-samen-front-row-bij-de-gucci-cruise-2025-show-in-londen-298023
©Getty Images

Het is cruiseseizoen 2025. Na Chanel in Marseille was het de beurt aan Sabato De Sarno om zijn nieuwe collectie voor Gucci te onthullen. In Londen koos hij ervoor een eerbetoon te brengen aan het huis dat begin twintigste eeuw werd opgericht door Guccio Gucci. Met silhouetten die de Britse stijl mixt met Italiaanse codes. Natuurlijk werd de show bijgewoond door een overvloed aan vijfsterrengasten, waaronder Dua Lipa, Sabrina Elba en Solange, maar ook Kate Moss en haar dochter Lila.

Kate en Lila Moss bij Gucci Cruise-show

Het is niet ongewoon het model samen met haar dochter op de meest prestigieuze evenementen in de modewereld te zien. In 2023 verschenen ze bijvoorbeeld samen op de rode loper van het Met Gala in gecoördineerde outfits. Het 21-jarige model brengt ook graag een eerbetoon aan de stijl van haar moeder. Dit deed ze tijdens de Fashion Awards datzelfde jaar. Hier droeg ze een slip dress van de jonge ontwerper Nensi Dojaka. Dit exemplaar deed sterk denken aan de jurk die Kate Moss droeg in de jaren negentig.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Deze keer kozen moeder en dochter allebei voor heel verschillende outfits. Kate Moss was sexier dan ooit in een korte jurk met lingeriedetails, die ze combineerde met een paar lak slingbacks en een lange zwarte jas om haar een mysterieuze uitstraling te geven. Lila Moss droeg op haar beurt een frisse outfit van de Gucci herfst/winter-2025 show bestaande uit een colbert en bijpassende botergele micro-shorts (de ster kleurtrend van dit seizoen), en een paar van de kaskraker platformloafers van het Italiaanse modehuis, die Sabato De Sarno introduceerde in zijn allereerste collectie. De fotografen legden het Kate en Lila Moss vast op de voorste rij van de Gucci-show.

Kate Moss (links) en Lila Moss (rechts) bij de Gucci Cruise 2025-show.
©Getty Images
Kate en Lila Moss bij de Gucci Cruise 2025-show
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.