kendall-jenner-draagt-een-van-de-meest-luxueuze-en-enormste-tassen-van-de-modewereld-300408
©GJL/GTRES/Shutterstock/ANP

De zomer staat bijna voor de deur en dat kan maar één ding betekenen: de vakantietijd is aangebroken! Om het officiële reisseizoen af te trappen, gingen Kendall, Kylie en Kris Jenner dit weekend naar het Spaanse eiland Mallorca. Vooral Kendall had een oogverblindende tas bij zich voor haar vlucht naar huis. Dit was geen standaard handbagage: het model nam een van de meest luxueuze (en enormste) tassen uit de modewereld mee in haar privévliegtuig. En nee, het was geen verwachte Hermès Birkin of een duffel bag van Louis Vuitton die Kendall Jenner om haar schouder had geslingerd – het was een Phoebe Philo.

Kendall Jenner met tas van Phoebe Philo

Philo, de voormalige creative director van Celine, heeft een geschiedenis van het creëren van it-tassen (denk aan de Phantom en de Luggage), dus het is geen verrassing dat haar vorig jaar gelanceerde gelijknamige label een grote focus heeft op accessoires. Het zal je ook niet verbazen dat ze allemaal erg luxueus zijn. Jenner droeg Philo’s XL Cabas-tas in toffeekleurig suède, compleet met zwarte leren voering.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Als je het perfect slappe, ruime ontwerp in handen wil krijgen, wees dan gewaarschuwd: de prijs is 6400 euro. Maar hij is tenminste praktisch. Volgens de website van Phoebe Philo meet hij 41 cm lang x 57,5 cm breed x 27,5 cm diep, wat betekent dat-ie ruim genoeg is om mee naar je werk of naar het vliegveld te nemen, à la Jenner. Er passen meerdere voetballen in en misschien ook wel een middelgrote hond.

Kendall Jenner met een reistas van Phoebe Philo
©GJL/GTRES/Shutterstock/ANP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.