koningin-maxima-geeft-ons-nu-al-inspiratie-voor-het-feestseizoen-in-fonkelende-paillettenjurk-270512
©ANP

Waar koningin Máxima onlangs nog trendkleur rood droeg en een voorstander was van Cottagecore in een witte Tory Burch-look, gaat de Nederlandse royal nu voor een compleet andere stijl. Tijdens de uitreiking van de Appeltjes van Oranje op Paleis Noordeinde koos Máxima voor een glinsterende paillettenjurk die uitermate geschikt is voor het aankomende feestseizoen.

Koningin Máxima in paillettenjurk

Tijdens de 21ste uitreiking van de Appeltjes van Oranje, waarmee het Oranje Fonds jaarlijks sociale initiatieven bekroont die ervoor zorgen dat niemand er alleen voor hoeft te staan en iedereen mee kan doen in de samenleving, had de koningin niet alleen de eer om de prijzen te overhandigen, maar hield ze ook een toespraak. Onder de aanwezigen van de avond waren ook koning Willem-Alexander en prinses Beatrix. De koning en koningin zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Voor de gelegenheid koos Máxima voor een feestelijke look. We weten dat de koningin een voorliefde heeft voor pailletten (zo heeft ze in het verleden al meerdere partylooks gedragen, waaronder de inmiddels beroemde paillettenbroek), dus de keuze voor een fonkelende jurk kwam niet helemaal als een verrassing. Toch was haar keuze voor het ontwerp – een champagnekleurig exemplaar van Natan met driekwartmouwen en watervaleffect, die alle aandacht naar zich toe trok – een opvallende. Máxima hield de focus op de jurk door voor eenvoudige accessoires te kiezen: bijpassende pumps en subtiele sieraden.

Of je er nu graag vroeg bij bent of niet, Máxima’s look biedt in ieder geval de nodige inspiratie voor de aankomende feestdagen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)