koningin-maxima-draagt-haar-elegante-jumpsuit-met-accessoires-in-de-kleur-van-het-seizoen-270029
©Getty Images

Nu het najaar officieel zijn intrede heeft gedaan, zijn de Nederlandse royals weer volop aan het werk. Zo ook koningin Máxima, die al meerdere werkbezoeken – en Prinsjesdag – achter de rug heeft. Afgelopen week reisde de koningin af naar Den Bosch, waar ze het festival UNLimited opende. Voor de gelegenheid trok Máxima een elegante donkerblauwe jumpsuit uit de kast, die ze combineerde met accessoires in dé trendkleur van dit seizoen: rood.

Máxima draagt jumpsuit in Den Bosch

In Den Bosch vond afgelopen donderdag en vrijdag de 2023-editie van UNLimited plaats, een festival van Nederlandse universiteiten voor iedereen die in, met of voor de universiteit werkt. Koningin Máxima gaf een toespraak op de openingsdag van het festival, waarna ze samen met minister Dijkgraaf in gesprek ging met studenten en medewerkers over onder meer studentenwelzijn en prestatiedruk.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Voor het bezoek aan de Brabantse stad ruilde Máxima haar recente Cottagecore-look van Tory Burch in voor een donkerblauwe geklede jumpsuit, een ontwerp van haar favoriete modehuis Natan. De jumpsuit heeft lange, soepel vallende pijpen, klassiek gevouwen revers en een blinde sluiting. Dat alles zorgt ervoor dat het minimalistische ontwerp zowel naar chique als meer casual evenementen gedragen kan worden.

Rode accessoires

Hoe Máxima haar eigen draai geeft aan een klassiek, minimalistisch stuk als deze jumpsuit? Door het ontwerp te combineren met opvallende accessoires – een signature style move van de koningin. Deze keer koos de royal voor de absolute trendkleur van het seizoen: knallend rood. Zowel haar suède pumps van Gianvito Rossi als haar gevlochten clutch zijn rood. Zelfs de bloemvormige oorbellen van Natan in haar oren hebben de populaire kleur.

Met haar look laat Máxima zien hoe je met behulp van opvallende accessoires een basic kledingstuk een upgrade kunt geven. Een geliefde stylingtruc – niet alleen van het modepubliek, maar ook van royals, zo blijkt.

Koningin Máxima draagt een donkerblauwe jumpsuit en rode accessoires
©Getty Images