lady-gaga-viert-haar-38e-verjaardag-in-matrix-stijl-292244
©Getty Images

Lady Gaga vierde deze week haar 38e verjaardag bij celebrity hotspot Giorgio Baldi in Santa Monica. De loopbrug van het restaurant veranderde in een geïmproviseerde runway voor de superster, die pronkte met een edgy verjaardagslook.

Lady Gaga viert verjaardag in Santa Monica

Gaga droeg een zwarte leren trenchcoat, die ze dichtknoopte om haar taille. De zangeres schuwt nooit een opvallende schoen, dus droeg ze een paar torenhoge veterlaarzen.

Ze voegde een extra edge toe met haar accessoires: een zwarte zonnebril met dichte zijkanten en grote zilveren kettingen om haar nek. Om bij de lederlook te blijven, droeg ze een grote Bottega Veneta-tas onder haar arm.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De laatste keer dat we Gaga zagen was in haar glamrocktijdperk, die samenviel met haar rol op het laatste album van The Rolling Stones, Hackney Diamonds. Maar sindsdien is ze in Harley Quinn-modus beland, voor haar rol in The Joker. Deze week zag Gaga’s outfit er echter uit alsof het zo uit The Matrix had kunnen komen. Staat alweer een volgende filmrol op het programma? Toevallig of niet: ze deelt haar verjaardagsweekend met de 25e verjaardag van de film.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.