de-vakantielook-van-lila-moss-is-jaren-90-perfectie-en-doet-erg-denken-aan-haar-moeder-263312
©Getty Images

Lila Moss is een supermodel in wording, maar het zijn niet alleen de Calvin Klein-campagnes en de high-profile castings tijdens modeweken die tot vergelijkingen met haar moeder Kate hebben geleid. Goede stijl zit duidelijk in de familie Moss en Lila heeft ook Kate’s liefde voor minimalisme uit de jaren negentig geërfd – dat bewijst haar recente vakantielook wel.

De vakantielook van Lila Moss

Ik kopieer haar outfits consequent“, vertelde Lila eerder aan Vogue Runway. “Ik kom naar buiten in haar outfits en zij zegt: ‘Ik ben zo jaloers, het is zo leuk!’ en ik zeg dan: ‘Het is van jou!’.” Ze deelt Kate’s liefde voor eenvoudige jurken en geeft vaak de voorkeur aan dit silhouet voor zowel haar optredens op de rode loper als haar off-duty looks.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Natuurlijk is Kate’s vakantiestijl bijna net zo iconisch als haar goed gedocumenteerde Glastonbury-looks – een aantal van haar meest memorabele outfits zijn de zomerse jurken die ze droeg naar het strand in St. Tropez en Ibiza. Terwijl Lila deze week in Italië is (of het “land van de citroenen” zoals ze het zelf noemt), heeft ze een vakantielook gedeeld die typisch vintage Kate Moss is.

Jaren 90-sferen

Haar zwart-witte gestipte jurk van Réalisation Par – met delicate kapmouwtjes en subtiele ruches – heet toepasselijk de Lila en ziet eruit alsof hij letterlijk voor Miss Moss is gemaakt. Het 20-jarige model verhoogde het jaren negentig-gevoel van de jurk door een grote ketting met kruishanger en een eenvoudige zwarte leren schoudertas te dragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lila Grace (@lilamoss)