love-stories-lanceert-bridal-ondergoed-van-geupcyclede-bruidsjurken-met-tess-van-zalinge-247467
©Love Stories

Life is too short to wear boring lingerie. Dat is het motto van lingeriemerk Love Stories. Het Amsterdamse label staat bekend om haar verfijnde lingerieontwerpen en nu ontwikkelt het label speciaal voor de bride to be uniek ondergoed voor de grote dag. Het allerleukste? De collectie is gemaakt in samenwerking met de Nederlandse ontwerpster Tess van Zalinge, waarbij gebruik is gemaakt van geupcyclede bruidsjurken en sluiers. Something old en somthing new in één ontwerp, dat misschien wel het intiemste onderdeel is van je hele trouwlook.

Love Stories x Tess van Zalinge

Wedding season staat weer voor de deur, en wat past nu beter bij je moderne bruidslook dan bijzonder bridal ondergoed? Speciaal voor je grote dag lanceert Love Stories een limited edition-collectie bestaande uit honderd exclusieve bruidsonderbroeken. Het klassieke Lola-model van het merk krijgt een heuse bridal make-over door het gebruik van subtiele bloemborduursels op klassiek, wit kant. Maar niet zomaar kant: alle ontwerpen zijn gemaakt van geupcyclede bruidsjurken en sluiers. Een perfect full circle-moment, dus.

Love Stories x Tess van Zalinge
©Love Stories x Tess van Zalinge

De collectie is gemaakt in samenwerking met de Nederlandse ontwerpster Tess van Zalinge die bekendstaat om haar duurzame benadering. Van Zalinge ontwerpt op het snijvlak tussen couture en ready-to-wear, met als doel luxe maar functionele ontwerpen te creëren gelinkt aan sensualiteit en een moderne kijk op vrouwelijkheid. Om tijdloze ontwerpen te maken in de letterlijke zin van het woord, richt van Zalinge zich in haar werk op circulaire duurzaamheid.

Something old, new, borrowed én blue

Elke onderbroek uit de limited edition-collectie is afgewerkt met een handgestikt label in blauw garen. En dat is niet voor niets, want zo krijg je met dit unieke ondergoed niet alleen something old, something new en something borrowed, maar óók something blue. “Ik denk graag dat onze geüpcyclede Lola-slips herinneringen en vakmanschap in stand houden,” stelt Love Stories-oprichter Marloes Hoedeman. “Het was inspirerend om met Tess te werken en samen duurzaamheid in lingerie te vieren.” Het perfecte item voor het intiemste onderdeel van je trouwlook als je het ons vraagt.

De Love Stories x Tess van Zalinge-collectie is vanaf 29 maart te koop op de webshop van Love Stories.