miley-cyrus-neemt-new-york-over-in-jaloersmakende-vintage-jurken-211925

Deze week strijkt Miley Cyrus neer in New York voor het NBC Upfronts event, waar de zangeres aankondigt dat zij en het netwerk dit jaar Miley’s New Year’s Eve Party organiseren (vorig jaar deed ze dat met Pete Davidson in Miami). Maar de zangeres en actrice heeft meer dan dat op haar agenda. Of ze nu een optreden van Chicago op Broadway bijwoont of bij Seth Myers verschijnt, Miley Cyrus trekt voor elke gelegenheid een van haar schitterende vintage jurken uit de kast.

Miley Cyrus liefde voor vintage jurken

Cyrus brengt deze week haar fashion A-game tijdens haar perstour door in de designerarchieven te graven. (Ze is een liefhebber van vintage en heeft veel throwback-creaties van Tom Ford gedragen.) Het begint allemaal op zondag, als ze tevoorschijn komt in een korte, zwarte, op lingerie-geïnspireerde, vintage John Galliano-jurk. Ze combineert het negligé-achtige ontwerp met zwarte hakken.

Miley Cyrus in een vintage zwarte lingerie-jurk
©Getty Images
1/5
Native Share

Later op de dag vertrekt ze naar Broadway’s Chicago in een herfstjurk van Dior uit 2000 (ook uit de Galliano-tijd). Een goudkleurig exemplaar bedekt met pailletten in luipaardprint. Roxie Hart zou trots zijn!

Miley Cyrus in een vintage Dior-jurk met panterprint
©Courtesy @mileycyrus
2/5
Native Share

Nog meer vintage in New York

Naarmate de week vordert, worden de vintage jurken van Miley Cyrus alleen maar gedurfder. Voor de opnames met Seth Myers draagt ze een zijdeachtige, rode Dior-jurk uit het Galliano-tijdperk in een schuine snit. Tijdens de show zelf wisselt ze van look en kiest ze voor een perzikkleurige Alexander McQueen-jurk uit de herfst van 2004. De elegante drapering en de geaccentueerde buste voelen verrassend fris en actueel aan.

Miley Cyrus in een vintage rode Dior-jurk
©Getty Images
3/5
Native Share
Miley Cyrus in een vintage Alexander McQueen-jurk
©Getty Images
4/5
Native Share

Het pièce de résistance? Dat is de lange Chanel LBD uit de jaren ’90 die ze draagt op haar laatste evenement: een optreden tijdens de NBC Upfronts. Ze is tenslotte een jaren ’90 baby.

Miley Cyrus in een vintage Chanel-jurk
©Getty Images
5/5
Native Share

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.