alle-ogen-waren-gericht-op-naomi-campbell-tijdens-alexander-mcqueen-lente-zomer-2023-show-227034
©Courtesy of Alexander McQueen

Net wanneer je denkt dat de hype rondom fashion month voorbij is, verschijnt Naomi Campbell op de catwalk tijdens de lente/zomer 2023-show van Alexander McQueen. Het Britse supermodel liet haar iconische catwalkloopje zien in een catsuit met schitterende borduursels en cut-out details bij de hals en benen.

Alexander McQueen lente/zomer 2023 

Wie outfitinspiratie voor de feestdagen nodig heeft, hoeft niet verder te kijken dan de Alexander McQueen lente/zomer 2023-show. Ontwerper Sarah Burton (die overigens ook de trouwjurk van Kate Middleton ontwierp) laat wederom zien wat ze in huis heeft. Zo brengt de getalenteerde Burton een aantal schitterende partyproof ontwerpen uit. Eentje daarvan valt wel erg op: een geborduurde catsuit met kristallen en cut-outs, waar blokhakken aan vast lijken te zitten. Getoond door niemand minder dan supermodel Naomi Campbell.

Naomi Campbell straalt in catsuit

Alle ogen waren in het Old Royal Naval College in Londen dan ook op Campbell gericht, die er van top tot teen waanzinnig uitzag. Met name de beautylook is er een die we meteen na willen doen. Te weten: beachy lokken, dramatische zwarte smokey eyeliner en roze getinte lippenstift met bruine lipliner. Aan haar oren hingen twee gigantische zilveren oorhangers, die suggereren dat Burton de eeuwige strijd tussen goud en zilver ten einde heeft verklaard; zilveren sieraden zijn in, kijk maar naar de look van Campbell.

Het nineties supermodel liep dit seizoen – naast afgelopen dinsdag voor Alexander McQueen – ook mee voor BOSS, Tod’s en Burberry. En dat terwijl ze ook een éénjarige dochter heeft, covermodel staat voor de meest prominente titels én onlangs afstudeerde aan de Britse University of The Creative Arts (waardoor ze nu ook de titel Dr. voor haar naam heeft). Kortom, Campbell laat ons ook in 2022 zien dat ze de titel supermodel verdient en niet voor niets “fashion’s forever queen” wordt genoemd.

Naomi Campbell loopt voor Alexander McQueen
©Courtesy of Alexander McQueen