naomi-campbell-combineert-chanel-couture-met-een-wel-heel-verrassende-schoen-303815
©Getty Images

Naomi Campbell vergezelde beroemdheden als Kerry Washington, Greta Gerwig, Keira Knightley en Vanessa Paradis tijdens de Chanel herfst/winter 2024-coutureshow in Parijs – de eerste zonder voormalig creative director Virginie Viard aan het roer. Het supermodel dook in de archieven voor haar look. Zo droeg ze een paillettenjasje en -rok uit de herfst/winter 2022-collectie van het modehuis. Met een more is more-aanpak voegde Campbell een zwarte oversized zonnebril en een paar zilveren oorbellen toe.

Naomi Campbell combineert couture en sneakers

Campbell combineerde haar look voor de Chanel herfst/winter 2024-coutureshow aanvankelijk met een paar zwarte T-strap hakken. Maar na de show stapte ze over op iets veel comfortabelers. Weer gespot bij het verlaten van het Ritz Hotel had Campbell haar hakken ingeruild voor een paar paarse Nike Air Jordans. Daardoor ontstond een scherp contrast tussen de coutureshow en de straat.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dit is niet de eerste keer dat het supermodel deze klassieke sneakers combineert met een chique outfit. In februari vorig jaar was ze bijvoorbeeld aanwezig bij een evenement van JPMorgan Chase in Miami, waar ze een wit overhemd droeg, met daaronder een paar roze Jordans. We vinden het leuk om te zien dat Naomi Campbell dezelfde stylingmethode toepast op couture.

Naomi Campbell in een look van Chanel couture
©Getty Images/Gorunway.com
Naomi Campbell bij de Chanel couture herfst/winter 2024-show
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.