nicole-kidman-straalt-rich-mom-energy-uit-in-kasjmier-set-301990
©Getty Images

Nicole Kidman woonde deze week een panelgesprek bij om Expats te promoten. In dit prestigieuze Prime-drama speelt zij een bevoorrechte huisvrouw die achtervolgd wordt door vreselijke geheimen. Door haar kasjmier outfit leek het echter alsof de actrice terug was in Big Little Lies. (Waarin ze overigens ook een bevoorrechte huisvrouw speelt die achtervolgd wordt door vreselijke geheimen. We zien een patroon).

Nicole Kidman draagt kasjmier set van Ferragamo

Nicole Kidman droeg namelijk een kasjmier set uit de herfst/winter 2024-collectie van Ferragamo. Mét  Louboutins met krokodillenmotief. De look in combinatie met een subtiel trots gezicht, gaf het beeld van een vrouw die haar schattige tweeling vanaf de zijlijn tijdens een voetbalwedstrijd van een privéschool aanmoedigt. De actrice bracht het grootste deel van de eerste twee seizoenen van Big Little Lies door in comfortabele breisels als deze. Zo droeg ze Chloé-sjaals, Max Mara-vesten en coltruien van The Row. Deze kledingstukken bedekten letterlijk de realiteit van het leven in een gewelddadig huwelijk, ze verbogen de pijnlijke blauwe plekken.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Eerder deze week ging Kidman om de tafel zitten met co-ster Reese Witherspoon en vertelde ze over een mogelijk derde seizoen van het HBO-drama. “We gaan snel”, zei ze. “Liane Moriarty levert het boek en we zijn goed op weg.” Ze vervolgde: “Het is toch zo’n ding dat je nooit moet praten over iets tot je het echt hebt gedaan. Want dan krijg je een dopamineshot en heb je dus het gevoel dat je het al gedaan hebt. Dat is wetenschappelijk bewezen.” Ik vraag me af of dat onderzoek ook betrekking heeft op premature method dressing.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.