vroem-rihanna-drukt-haar-stempel-op-racestijl-bij-de-formule-1-in-las-vegas-275603
©Getty Images

Afgelopen weekend was de Grand Prix van Las Vegas het gesprek van de dag, met de Nederlandse coureur Max Verstappen die de eerste plaats behaalde. Buiten het circuit zorgden de A-listers voor een andere spanning: sterren als Brad Pitt, Kylie Minogue en Paris Hilton werden in het publiek gespot. Ook Rihanna en A$AP Rocky waren aanwezig bij de Formule 1. Terwijl Rocky een speciale samenwerking tussen Puma en F1 presenteerde, zorgde Rihanna tijdens het weekend voor twee geweldige looks, waarbij ze in beide gevallen haar eigen stempel drukte op de racestijl.

Rihanna bij Formule 1

Rihanna’s eerste look bij de Formule 1 bestond uit een lange bruine leren jas met panelen uit Prada’s lente/zomer 2024-collectie. Om het ruige gevoel te compenseren, voegde ze diamanten accessoires toe om het geheel chiquer te maken. Vervolgens droeg de superster opnieuw leer – het is tenslotte wat F1-coureurs dragen. Haar tweede, op racen geïnspireerde outfit bestond uit een oversized bikerjack van Balenciaga uit de lente/zomer 2024-collectie van het label. Rihanna combineerde de jas met de kenmerkende pantaboots van Demna (een favoriet van Kim Kardashian) en een futuristische Ambush-zonnebril.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De complete weekendgarderobe van de superster was volledig on theme. Zelfs als je niet in een Red Bull RB13 (de winnende auto) kunt rijden, kun je eruitzien alsof je dat wél kunt. Wat ons betreft, is Rihanna de winnaar van de Formule 1.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.