rihanna-keert-terug-van-zwangerschapsverlof-in-een-look-die-ons-doet-denken-aan-2017-270501
©Getty Images

Dat Rihanna een van de best geklede beroemdheden aller tijden is, kunnen we inmiddels wel stellen. Ze begrijpt dat plezier hebben met kleding een hoeksteen is van wat het betekent om een fijn leven te leiden. En ze begrijpt óók dat er goed uitzien een daad van vrijgevigheid kan zijn: de zangeres voorziet ons steevast van inspiratie op onze feeds. Deze week keerde Rihanna terug van haar zwangerschapsverlof in een streetstyle-look die ons doet denken aan 2017.

Terugkeer Rihanna in streetstyle-look

Gefotografeerd buiten het Italiaanse restaurant Carbone in New York (waar ze de 34e verjaardag van haar partner A$AP Rocky vierde), maakte Rihanna haar eerste ‘babyvrije’ publieke optreden (zij en A$AP trakteerden fans eerder op een informeel familieportret) sinds de bevalling van dochter Riot Rose. Dat deed de superster in een cropped Cecilie Bahnsen-bomberjack, een tule bustier en Balenciaga-pantaboots. Rihanna stak haar lokken op in een warrige up-do, en stopte haar pony achter haar zonnebril. Al met al leek Rihanna’s look een update van haar blauwe Molly Goddard-ensemble uit 2017 (al is de 2023-editie een stuk ingetogener).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Waar Riri’s outfit een soort street savviness uitstraalde, ging A$AP Rocky voor een meer preppy stijl. Hij droeg een oversized, op de prins van Wales geïnspireerde geruite blazer met een loszittende jeans en een bleekroze Bottega Veneta-handtas.

Je kleden ná de bevalling

“Mezelf kleden tijdens de zwangerschap was een fluitje van een cent. Maar je ná de bevalling kleden, wat doe je dan?”, zei Rihanna in februari. Waarschijnlijk was dat een retorische vraag, want uitgerekend Rihanna weet natuurlijk precies wat ze moet doen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)