zorgen-selena-gomez-metallic-hakken-voor-te-veel-afleiding-tijdens-nba-match-281189
©Allen Berezovsky/ Getty Images

Het zou niet helemaal gissen zijn om te suggereren dat de LA Lakers gisteravond van de Miami Heat verloren door de metallic hakken van Selena Gomez. Het is 2024 en veel basketbalspelers zijn dol op glamoureuze schoenen. Ik kan me dus voorstellen dat die Acne Studios-hakken ervoor zorgden dat sommige teamleden wat afgeleid waren… om nog maar te zwijgen van Benny Blanco’s pufferjack met bloemenprint.

Selena Gomez draagt metallic hakken

Ik hoop dat ik hiermee niet de Selenators over me afroep – die hun hooivorken al naar me uitstaken omdat ik ooit heb gezegd dat ze zich kleedt als een CEO, wat ik als compliment bedoelde. Voor de laarzen geldt, het is een grapje. Ik denk heus niet dat de aanwezigheid van Selena Gomez het resultaat van de wedstrijd beïnvloedde. Wel ben ik – een modeschrijver – meer geïnteresseerd in haar outfit dan in de wedstrijd zelf. Die laarzen, maar ook de jas van Rony Kobo van 800 euro en de parachutebroek van twaalf euro.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

In het publiek zitten bij een groot sportevenement is natuurlijk een gelegenheid voor beroemde mensen om te zien en gezien te worden (en af en toe te genieten van de status: celebrity power couple), wat betekent dat mode altijd een overweging is. En de esthetische verplichtingen van de NBA – de MTV van de sportwereld – zijn bevrijdend. Het verklaart waarom beroemdheden als Kim Kardashian grote ‘I Love Nerds’ en ‘I own the most expensive Birkin in the world‘- statements maken tijdens hun bezoek. Wat Selena wilde communiceren? Misschien dat ze zo af en toe graag metallic schoenen draagt?

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue.UK.