sofia-richie-grainge-is-nu-een-tommy-girl-285378
©Courtesy of Tommy Hilfiger

Sofia Richie Grainge zit niet stil. Nadat ze onlangs haar zwangerschap bekendmaakte, wordt de koningin van de old money-esthetiek weer volop gespot – uiteraard in de beste zwangerschapslooks. En nu is ze te zien in het rood, wit, blauw. Sofia Richie is namelijk de nieuwste ambassadeur van Tommy Hilfiger.

Sofia Richie ambassadeur van Tommy Hilfiger

Via Instagram verwelkomt Tommy Hilfiger Sofia Richie als nieuwste Tommy Girl. Mede vanwege haar old money-stijl die haar vorig jaar tot een social media-sensatie maakte, is een samenwerking met het Amerikaanse modemerk allesbehalve een gekke match. Of zoals ze zelf zegt in het persbericht: “Tommy is de peetvader van de classic American cool-stijl. Zijn ontwerpen vormen het perfecte canvas voor wie wil spelen met een effortless stijl en daarnaast een garderobe van tijdloze stukken wil opbouwen. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren samen te werken met iemand die mijn passie voor zelfexpressie, duurzame stijl en originaliteit deelt.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Tommy Hilfiger zegt op zijn beurt: “Sofia is een van die iconen die opnieuw vormgeeft wat het betekent om de mode van vandaag de dag te beïnvloeden. Ze bezit het vermogen om op een inspirerende manier te verbinden. En ze is het toonbeeld van een onberispelijke stijl, die vertrouwen en authenticiteit uitstraalt. Ik ben heel blij dat Sofia haar frisse en effortless stijl naar onze vrouwencollectie voor de zomer van 2025 brengt.”

Openstellen op social media

Sofia Richie was een tijdje van de radar, terwijl ze hiervoor heel open was op social media, met name op TikTok. De reden bleek dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Elliot Grainge. Nu ze dit bekend heeft gemaakt, kijkt Richie ernaar uit om haar leven weer volop te delen. Zo zei ze eerder in een exclusief interview met de Amerikaanse Vogue: “Ik ben excited en kijk ernaar uit me open te stellen en mijn volgers te laten weten wat ik de afgelopen zes maanden heb meegemaakt. Ik kan niet wachten om die deur weer te openen.” Dat de deur nu open is, is duidelijk.