sofia-richie-grainges-eerste-zwangerschapslook-hint-op-een-complete-verandering-van-haar-stijl-284589
©Getty Images

Sofia Richie Grainge’s transitie naar een nieuwe, moderne it-girl bereikte afgelopen april een hoogtepunt toen haar geruchtmakende bruiloft met platenbaas Elliot Grainge in Hotel du Cap-Eden-Roc een viral sensatie werd. Naast de prachtige locatie en de aanwezigheid van A-listers zoals haar vader Lionel Richie, zus Nicole Richie, Cameron Diaz en Paris Hilton, vestigde Sofia zichzelf als een mode-ster; ze betoverde ons allemaal met haar adembenemende reeks op maat gemaakte Chanel-looks. Sindsdien heeft ze consequent haar onberispelijke stijl ook off-duty laten zien, door in het openbaar luxe stukken te dragen van Khaite, The Row en Max Mara. Sinds haar viral zwangerschapsaankondiging vorig weekend, spotten we Sofia Richie Grainge nu in haar eerste zwangerschapslook, waarin ze comfort en stijl perfect weet te combineren.

Sofia Richie’s eerste zwangerschapslook

De aankondiging van Sofia’s zwangerschap in Vogue zorgde afgelopen weekend voor nog meer media-aandacht. Een paar dagen later werd ze in Los Angeles gespot terwijl ze haar aanstaande moederschap omarmde met een frisse look. Ze droeg een beige kasjmieren trui met ronde hals en daarop een olijfkleurige R13-overal.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Ze droeg hem niet geheel gesloten, maar met één strap losgeknoopt om haar groeiende babybump te laten zien. Hoewel haar outfit voor toeschouwers minimalistisch lijkt, verhoogde Sofia het met luxe accenten, waaronder een tortoiseshell microbril, witte leren Derby-schoenen en een oversized tweekleurige Ferragamo Hug-tas.

Zwangerschapsmode als nieuw domein

Zwangerschapsmode heeft zich de laatste tijd ontwikkeld tot een nieuw domein, grotendeels beïnvloed door pioniers zoals Rihanna. Tot nu toe omarmt Sofia haar moederschap in stijl, maar op haar eigen manier, met ingetogen stukken. Of ze het roer zal omgooien voor een belangrijk rode loper-moment, valt nog te bezien. Hoe dan ook, het moederschap staat haar geweldig.

Sofia Richie zwangerschapslook
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.